Έως €250 επιστροφή από την ST Suspensions

Έως €250 επιστροφή από την ST Suspensions

Με την προωθητική ενέργεια ST Cash Back 2023 η ST Suspensions δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της ST με σημαντικό όφελος, που μπορεί να φτάσει έως και τα 250 ευρώ.

Η ST Suspensions σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την ανάρτηση που επιθυμείτε για το αυτοκίνητό σας, επιστρέφοντάς σας μέρος από το κόστος, που μπορεί να φτάσει έως και τα 250 ευρώ.

Η προσφορά ST Cash Back 2023 αφορά αγορές συγκεκριμένων προϊόντων, που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 17 Ιουλίου έως και 31 Αυγούστου 2023. 

ST Suspensions Cash Back Offer

Πρόκειται για τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και τα ρυθμιζόμενα ελατήρια της ST, που υπάρχουν στον τρέχον τιμοκατάλογο του εργοστασίου.

Πιο συγκεκριμένα αφορά τα κάτωθι προϊόντα:
ST σετ ρυθμιζόμενων ελατηρίων
ST X ρυθμιζόμενες αναρτήσεις
ST XA ρυθμιζόμενες αναρτήσεις
ST XTA ρυθμιζόμενες αναρτήσεις
ST XTA plus 3 ρυθμιζόμενες αναρτήσεις 

ST suspensions

Το μόνο που χρειάζεται για να επωφεληθεί της προσφοράς κάθε αγοραστής είναι να στείλει πλήρως συμπληρωμένη τη φόρμα συμμετοχής και αντίγραφο του παραστατικού πώλησης στον ιστότοπο του εισαγωγέα. Η προωθητική ενέργεια ST Cash Back 2023 θα του επιστρέψει μέχρι και 250 ευρώ ανάλογα με την επιλογή του.

Και το βασικότερο είναι πως ανάλογα με την ανάρτηση που θα επιλέξετε, το ποσό της επιστροφής θα καταβληθεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή στον PayPal λογαριασμό σας.

ST Suspensions Cash Back Offer

Σημειώστε πως η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προωθητικές ενέργειες ή ειδικές συμφωνίες που τρέχουν παράλληλα από το εργοστάσιο KW automotive GmbH.

Για να βρείτε το σετ της ST Suspensions που ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας απευθυνθείτε στον επίσημο αντιπρόσωπο Τροχός ΕΠΕ, στη Λ. Καζαντζάκη 21 (210-5907406) ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του.

Μάθετε περισσότερα για την προωθητική ενέργεια ST Cash Back 2023 εδώ.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube