Έως €200 επιστροφή από την ST Suspensions

Έως €200 επιστροφή από την ST Suspensions

Αποκτήστε την ανάρτηση της ST Suspensions που πάντα επιθυμούσατε με επιστροφή χρηματικού ποσού έως και €200.

Με την προωθητική ενέργεια ST Cash Back 2022 η ST Suspensions δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν σετ ελατηρίων και αμορτισέρ με σημαντικό όφελος, που μπορεί να φτάσει έως και τα 200 ευρώ. 

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν μιλάμε για δωροεπιταγή αλλά για επιστροφή χρηματικού ποσού, που θα κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του αγοραστή ή μέσω PayPal.

Η προσφορά αφορά αγορές συγκεκριμένων προϊόντων, που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 17 Οκτωβρίου έως και 22 Νοεμβρίου 2022. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο αγοραστής να στείλει πλήρως συμπληρωμένη τη φόρμα συμμετοχής και αντίγραφο του παραστατικού πώλησης στον ιστότοπο του εισαγωγέα. Η προωθητική ενέργεια ST Cash Back 2022, δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προωθητικές ενέργειες ή ειδικές συμφωνίες που τρέχουν παράλληλα από το εργοστάσιο KW automotive GmbH.

ST Suspensions

Για να βρείτε το σετ της ST Suspensions που ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας απευθυνθείτε στον επίσημο αντιπρόσωπο Τροχός ΕΠΕ στη λ. Καζαντζάκη 21 (210-5907406) ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube