Έκδοση Edition 1 για το νέο Smart forfour

Έκδοση Edition 1 για το νέο Smart forfour

Το νέο 4θέσιο Smart αποκτά ειδική έκδοση λανσαρίσματος, στα πρότυπα των Mercedes-Benz.

Τα νέα Smart fortwo και forfour, που γνωρίσαμε από κοντά την προηγούμενη εβδομάδα, ετοιμάζονται για το εμπορικό τους λανσάρισμα το φθινόπωρο, παρουσιάζοντας σήμερα την έκδοση Edition 1 για το 5θυρο και 4θέσιο forfour.

Όπως συμβαίνει και με όλες τις σύγχρονες Mercedes-Benz, έτσι και η Smart θα προσφέρει έκδοση λανσαρίσματος Edition 1 για το forfour. Θα είναι διαθέσιμο μόνο με σε χρώμα γκρί γραφίτη (μεταλλικό), με τον κλωβό ασφαλείας Tridion να είναι χρώματος πορτοκαλί λάβα ή μαύρου. Η εμπρός μάσκα είναι μαύρου χρώματος και τα διακοσμητικά καπάκια των καθρεφτών θα είναι ίδια με το χρώμα του κλωβού ασφαλείας.

Ακόμα, η Edition 1 του νέου Smart forfour διαθέτει σπορ ανάρτηση (-10 mm απόσταση από το έδαφος), μαύρες ζάντες αλουμινίου 16”, διακοσμητικό απόληξης εξάτμισης και λογότυπο Edition 1 στην μεσαία κολώνα.

Στο 4θέσιο εσωτερικό συναντάμε πανοραμική οροφή με σκιάδια, ταπετσαρίες σε συνδυασμό χρώματος πορτοκαλί και μαύρου, βελουτέ πατάκια με τον λογότυπο Edition 1, σπορ πεντάλ αλουμινίου, δερμάτινο πολυλειτουργικό υποβοηθούμενο τιμόνι, αυτόματο κλιματισμό, ντουλαπάκι, ποτηροθήκες, πίνακα οργάνων με TFT οθόνη 3,5” και υπολογιστή ταξιδίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube