Η KOSMOCAR επίσημος εισαγωγέας της ŠKODA στην Ελλάδα

Η KOSMOCAR επίσημος εισαγωγέας της ŠKODA στην Ελλάδα

Νέα εποχή για την τσέχικη μάρκα στη χώρα μας - Στόχος η αύξηση του μεριδίου στην ελληνική αγορά

Η KOSMOCAR είναι αυτή που αναλαμβάνει Επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών ŠKODA στην Ελλάδα.
 
Στη σχετική ανακοίνωση του εργοστασίου τονίζεται:  
 
Από σήμερα 1η Ιουνίου 2016, η Kosmocar Α.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας του Ομίλου Volkswagen αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών ŠKODA στην Ελλάδα, σε συνέχεια της επιτυχημένης της συνεργασίας με τον Όμιλο Volkswagen τα τελευταία 46 χρόνια.
 
«Σε συνεργασία με την Kosmocar Α.Ε., θα ενισχύσουμε τις πωλήσεις μας και την παροχή υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά», δήλωσε ο Werner Eichhorn, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ŠKODA για Πωλήσεις και  Μάρκετινγκ και συμπλήρωσε: «H Kosmocar A.E. είναι μια πολύ αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία και ως εκ τούτου ο καλύτερος δυνατός συνεργάτης».
 
Από την 1η Ιουνίου η ŠKODA θα ενισχύσει τη θέση της στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτων σε συνεργασία με την εταιρεία Kosmocar Α.Ε. η οποία έχει αποδεδειγμένα μια μακροχρόνια κι επιτυχημένη  συνεργασία με τον Όμιλο Volkswagen. Στα επόμενα χρόνια, η μάρκα θα αναπτύξει την γκάμα των αυτοκινήτων της με γοργούς ρυθμούς ενσωματώνοντας μοντέρνα σχεδιαστικά πρότυπα. Στόχος του Τσέχου κατασκευαστή αυτοκινήτων είναι η σταθερή αύξηση των πωλήσεων στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube