Δυναμικό ξεκίνημα για τo Jeep Avenger

Δυναμικό ξεκίνημα για τo Jeep Avenger

Με τη διαδικασία των προ-παραγγελιών να έχει ξεκινήσει σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Βέλγιο, το Jeep Avenger σε λιγότερο από ένα μήνα κατέκτησε περισσότερους από 10.000 αγοραστές.

Ιδιαίτερα θετική είναι η υποδοχή που επιφύλασσε το κοινό για το νέο Jeep Avenger, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της θρυλικής αμερικανικής μάρκας. Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, περισσότερες από 10.000 προ-παραγγελίες του μοντέλου πραγματοποιήθηκαν, με τους αγοραστές να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο μοντέλο, το οποίο φιλοδοξεί μέσα στα επόμενα χρόνια να αποτελεί την πλέον δημοφιλή πρόταση της Jeep στην Ευρώπη.  

Το Jeep Avenger αποτελεί σημείο κλειδί για την επίτευξη του στόχου που έχει θέσει η Jeep, ο οποίος θέλει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη να αποτελούνται έως το 2030 από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Μετά τις αγορές της Ιταλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Βελγίου, το προσεχές διάστημα αναμένεται να ενεργοποιηθούν οι παραγγελίες και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Jeep Avenger

Δυναμικό, με νεανικό χαρακτήρα, τεχνολογία αιχμής και 100% ηλεκτρικό, το Jeep Avenger διατηρεί στο ακέραιο το αυθεντικό DNA της μάρκας. Εφοδιασμένο με ένα νέο σύνολο μπαταριών-ηλεκτροκινητήρα, το Avenger προσφέρει σύμφωνα με την Jeep αυτονομία 400 km σε μικτές συνθήκες και 550 km σε κίνηση σε αστικό περιβάλλον. 

Την ίδια στιγμή, παρά τις συμπαγείς του διαστάσεις, προσφέρει άπλετους χώρους για τέσσερις επιβάτες, καθώς και χώρο αποσκευών 380 lt.  Η δυναμική του νέου μοντέλου επιβεβαιώνεται και από την επιλογή του για την τελική 7αδα, απ’ όπου θα αναδειχθεί το Car Of The Year 2023 στις αρχές του έτους.

[Πηγή: Jeep]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube