Διαθέσιμες οι συλλεκτικές Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio Nurburgring Limited Editions (NRING)

Διαθέσιμες οι συλλεκτικές Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio Nurburgring Limited Editions (NRING)

Θα παραχθούν μόνον 108 αυτοκίνητο ανά μοντέλο για συλλέκτες. 

Με δύο εκδόσεις-φόρο τιμής στη θρυλική πίστα, η Alfa Romeo τιμά και τη δική της ιστορία.
Από το 1927 που άνοιξε για πρώτη φορά, το Nurburgring αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς στους αγώνες αυτοκινήτου.Την ίδια στιγμή η ιστορία του Ring μετρά πολλές σελίδες που περιέχουν τις νίκες και τις επιδόσεις της Alfa Romeo, η οποία έχτισε τον μύθο της μέσα από μια πολλαπλές νίκες και αξέχαστα ρεκόρ στο Nurburgring. 

Η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, το πρώτο SUV στην ιστορία της μάρκας, κατέχει το ρεκόρ στην κατηγορία της, έχοντας διανύσει τα 20,832 km του Nordschleife σε 7 λεπτά και 51,7 δευτερόλεπτα. Η Giulia Quadrifoglio έχει ταχύτερο γύρο στα 7:32.00.

Έτσι, οι Giulia Quadrifoglio "NRING" και Stelvio Quadrifoglio "NRING" Nurburgring Limited Editions έχουν δημιουργηθεί για να τιμήσουν την ιστορική αυτή σχέση με την πίστα. 

Τα συλλεκτικά Limited edition μοντέλα είναι τώρα διαθέσιμα για παραγγελίες με μόλις 108 αυτοκίνητα από κάθε μοντέλο που προορίζονται μόνο για συλλέκτες και τους πιο πιστούς πελάτες της Alfa Romeo. Οι νέες περιορισμένες εκδόσεις έχουν μοναδικό εξοπλισμό, όπως το αριθμημένο σήμα στο ταμπλό από ανθρακονήματα και τη μοναδική εμφάνιση Circuito Grey, αποκλειστικά διαθέσιμη σ' αυτήν την περιορισμένη έκδοση.

Επιπλέον των αριστοτεχνικών χαρακτηριστικών που χαρακτηρίζουν όλα τα αυτοκίνητα Quadrifoglio, ο στάνταρ εξοπλισμός στην ειδική σειρά "NRING" είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει φρένα carbon-ceramic, αγωνιστικά καθίσματα Sparco® με κόκκινο γαζί και σκελετό από ανθρακονήματα, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Mopar® με λεβιέ με λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, τιμόνι από δέρμα και Alcantara, επίσης με λεπτομέρειες από ανθρακονήματα.

Το μπροστινό σήμα και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, όπως και οι πλευρικοί μαρσπιέδες. Και η λίστα δεν τελειώνει εδώ: σκουρόχρωμα τζάμια, Adaptive Cruise Control, πακέτο ηχοσυστήματος Harman Kardon premium, και σύστημα AlfaTM Connect 3D Nav με οθόνη 8.8'', Apple CarPlayTM, Android AutoTM και DAB. Η Giulia λανσάρει τη νέα οροφή  από ανθρακονήματα ενώ η Stelvio εξοπλίζεται με ηλεκτρικά ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή. Και οι δύο έχουν πατάκια με κόκκινο λογότυπο και από την Mopar. Οι Stelvio και Giulia Quadrifoglio Nurburgring Edition sporting που φέρουν το σήμα "NRING" αποτελούν την κορυφαία απόδειξη της απόλυτης υπεροχής της Alfa Romeo.


Μια μοναδική εμπειρία για τους κατόχους

Η Alfa Romeo έχει δημιουργήσει μια πραγματικά κορυφαία εμπειρία για τους 216 αγοραστές των Giulia Quadrifoglio "NRING" και Stelvio Quadrifoglio "NRING" Nurburgring Limited Editions. Η εμπειρία ξεκινάει πριν την παράδοση καθώς, η αποστολή ενός αριθμημένου μοντέλου σε κλίμακα 1:18, προηγείται της άφιξης του αυτοκινήτου. Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ: όταν παραδίδεται το αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του, ο αγοραστής θα βρει ένα welcome kit, που αποτελείται από αγωνιστικά γάντια Sparco® και εξατομικευμένο ειδικό σακάκι, σπορ τσάντα στο μοτίβο της Alfa Romeo, μανικετόκουμπα "Quadrifoglio" και τα γνήσια υποδήματα, σχεδιασμένα από το Car Shoe, με το επίσημο σήμα "Quadrifoglio".

Τα υποδήματα από δέρμα και τεχνητές ίνες, είναι εμπνευσμένα από το σχεδιασμό αγωνιστικών μποτών και έχουν το σύμβολο που ενσωματώνει απόλυτα τις υψηλότερες επιδόσεις της Alfa Romeo. Και υπάρχουν ακόμα πιο πολλά: όλοι οι ιδιοκτήτες Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio "NRING" και Giulia Quadrifoglio "NRING" θα μπορούν να παρακολουθήσουν, κατά την διάρκεια του 2019, ένα σεμινάριο τεχνικής για σπορ οδήγηση στην πίστα του Nurburgring. Μια ειδική τηλεφωνική υπηρεσία εξυπηρέτησης θα υποστηρίζει τους πελάτες του NRING σε όλη την διάρκεια της εμπειρίας τους με την Alfa Romeo.

Kαι με πιστοποιητικό

Επιπλέον, η γέννηση της νέας περιορισμένης έκδοσης των εκδόσεων NRING θα τιμηθεί με ειδικό "Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας" που εκδίδεται από το FCA Heritage, το τμήμα της FCA Group που διατηρεί και προωθεί το ιστορικό αρχείο των Ιταλικών μαρκών.

Η απόφαση για την παροχή των ειδικών αυτών εκδόσεων με "Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας", που κανονικά εκδίδεται μόνο για ιστορικά αυτοκίνητα, τους δίνει αμέσως ένα status γνήσιου "Instant Classic", τοποθετώντας τα μεταξύ των αυτοκινήτων που βαθμολογούνται σαν συλλεκτικά αντικείμενα (και ασφαλείς επενδύσεις) αμέσως μόλις βγουν στην αγορά, λόγω της αποκλειστικότητας τους, της απόδοσης και της περιορισμένης παραγωγής που έχουν.

Κάθε νέος ιδιοκτήτης θα λάβει ένα kit που αποτελείται από το πιστοποιητικό αυθεντικότητας του κατασκευαστή, μία αριθμημένη πλακέτα πιστοποίησης που αναγράφει τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου, ένα λεύκωμα με φωτογραφίες και τις τεχνικές προδιαγραφές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube