Citroën: Νέα έκδοση C3 Aircross C-Series

Citroën: Νέα έκδοση C3 Aircross C-Series

Η ειδική έκδοση C-Series του Citroën C3 Aircross συνδυάζει πλούσιο εξοπλισμό με ελκυστική τιμή.

Η Citroën ανακοίνωσε τη νέα ειδική έκδοση του C3 Aircross με το όνομα C-Series, η οποία συνδυάζει πλήρη εξοπλισμό με δελεαστική τιμή.

Το C3 Aircross C-Series ξεχωρίζει αισθητικά από τις πινελιές σε κόκκινη απόχρωση (Deep Red) στους προβολείς και στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, και την ανάγλυφη επιγραφή C-Series στις εμπρός πόρτες.

Το μοντέλο φορά νέες ζάντες αλουμινίου 16" σε σχέδιο Matrix, έχει φιμέ κρύσταλλα στα πίσω τζάμια και διατίθεται με Bi-Ton οροφή σε λευκό ή μαύρο χρώμα. Η χρωματική παλέτα του C3 Aircross C-Series περιλαμβάνει 4 χρωματικούς συνδυασμούς - με μαύρη οροφή στα χρώματα αμαξώματος Artense Grey, Platinium Grey και Natural White, και με λευκή οροφή στο χρώμα αμαξώματος Perla Nera (μαύρο).

Στην ευρύχωρη καμπίνα έχουμε άνετα καθίσματα διακοσμημένα με οριζόντια κόκκινη γραμμή στο επάνω μέρος και το λογότυπο “C-Series”, λευκές ραφές, χρωματιστές πινελιές στο ταμπλό και ειδική διακόσμηση στα πατήματα των μαρσπιέ. 

Citroen C3 Aircross C-Series

Ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει οθόνη αφής 7" που ενσωματώνει το infotainment Multimedia Citroën Connect Radio με ψηφιακό δέκτη DAB, 6 ηχεία και λειτουργία Mirror Screen με υποστήριξη Android Auto και Apple CarPlay. Επίσης έχει αυτόματο κλιματισμό, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, αυτόματα φώτα με σύστημα cornering light (φωτίζοντας την εσωτερική γωνία της κάθε στροφής) και το πλήρες πακέτο συστημάτων υποστήριξης του οδηγού. Το τελευταίο περιλαμβάνει ABS με EBD, Brake Assist, ESP, λειτουργία αντιολίσθησης, Hill Assist για την εκκίνηση σε ανωφέρειες, Speed Limit Information που αναγνωρίζει τα σήματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και Intelligent Speed Adaptation που προσαρμόζει την ταχύτητα κίνησης στο cruise control ανάλογα με την μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα.

Το C3 Aircross C-Series, είναι διαθέσιμο σε τρία μηχανικά σύνολα - τον βενζινοκινητήρα 1.2 PureTech Turbo με απόδοση 110 PS, και τους πετρελαιοκινητήρες 1.5 BlueHDi με 100 PS και 120 PS που συνδυάζονται αντίστοιχα με μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων (EAT6).

Η τιμή του Citroën C3 Aircross C-Series ξεκινά από τα €17.500 για την έκδοση βενζίνης 1.2 PureTech Turbo 110 PS. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο δίκτυο διανομέων ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën

[Πηγή: Δ.Τ. Citroën]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube