BMW: Νέες ντίζελ εκδόσεις για τις X1 και X2 

BMW: Νέες ντίζελ εκδόσεις για τις X1 και X2 

Και αναβάθμιση στο επίπεδο εξοπλισμού για τη Σειρά 1.

Η BMW εμπλουτίζει τις Χ1 και Χ2 με νέους κινητήρες, την ώρα που αναβαθμίζει και τη Σειρά 1 με νέα πακέτα εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα για τις X1 και Χ2, η BMW ανακοινώνει την προσθήκη μιας έκδοσης με τον τετρακύλινδρο κινητήρα ντίζελ με χωρητικότητα 2,0 λίτρων. Πρόκειται για την έκδοση sDrive20d, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τον προσεχή Νοέμβριο και θα συνδυάζεται αποκλειστικά με κίνηση στους εμπρός τροχούς και στα δύο μοντέλα.

Ο TwinTurbo κινητήρας έχει απόδοση 190 ίππων εξασφαλίζοντας τόσο στη Χ1 όσο κα στη Χ2 επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε χρόνο 7,9" όταν συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων. Διαθέσιμη από το φθινόπωρο θα είναι και η εκδοχή του συγκεκριμένου κινητήρα με απόδοση 150 ίππων. Νέο είναι και το επίπεδο εξοπλισμού Advantage Plus, που είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για την BMW X2. 

Σε ότι αφορά  στη Σειρά 1, τόσο για τις 3θυρες όσο και για τις 5θυρες εκδόσεις της, η BMW ετοίμασε την έκδοση Edition M Sport, η οποία αντικαθιστά την M Sport. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων φώτα LED (και ομίχλης), σκουρόχρωμα κάλυμμα στα πίσω φωτιστικά σώματα, νέες απολήξεις εξατμίσεων και 18άρες ζάντες Jet Black.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube