Αυτή είναι η τιμή του νέου Suzuki Swift στην Ελλάδα

Αυτή είναι η τιμή του νέου Suzuki Swift στην Ελλάδα

Άνοιξε το βιβλίο των προπαραγγελιών για την τέταρτη γενιά του Suzuki Swift στην Ελλάδα, με την εισαγωγική εταιρεία να ανακοινώνει την αρχική του τιμή.

Suzuki Swift

Στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, η Suzuki παρουσίασε στο Σαλόνι της Ιαπωνίας την τέταρτη γενιά του Suzuki Swift.

To πετυχημένο αυτοκίνητο πόλης του Ιάπωνα κατασκευαστή θα φτάσει και στην χώρα μας τον Απρίλιο σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki. Δεδομένου πως ο καιρός πλησιάζει, η Suzuki άνοιξε το βιβλίο των προπαραγγελιών, με την αρχική τιμή του αυτοκινήτου να ορίζεται στις €18.450.

Το ανανεωμένο Suzuki Swift θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά τον Απρίλιο, με τιμή εκκίνησης τις €18.450

 Suzuki Swift

Η νέα γενιά του Swift είναι πιο σύγχρονή, διατηρώντας όμως εμφανείς σχέσεις με τους προγόνους του. Δίνοντας όμως έμφαση στην άνεση, την ασφάλεια και την συνολικά ευχάριστη οδηγική εμπειρία. Παρατηρώντας το εξωτερικά, ξεχωρίζει εξαιτίας της νέας μάσκα με γρίλιες σε μαύρο χρώμα, τα ιδιαίτερα μπροστινά φωτιστικά σώματα σε σχήμα L καθώς και τα πίσω φώτα τριών διαστάσεων με τον φαρδύ προφυλακτήρα.

Οι διαστάσεις του παρέμειναν, όπως ήταν αναμενόμενο κόμπακτ, (μήκος 3.860 mm, πλάτος 1.695 mm, ύψος 1.500 mm και μεταξόνιο 2.450 mm), με την χρωματική παλέτα να περιλανβάνει πλέον εννιά μονόχρωμες και τέσσερις επιλογές διχρωμίας, αυξάνοντας τις δυνατότητες εξατομίκευσης.

Στο εσωτερικό, το ταμπλό είναι πλήρως ανασχεδιασμένο και υπάρχει μια μεγαλύτερη οθόνη αφής -τοποθετημένη πλέον στην κορυφή του ταμπλό- καθώς και αναλογικά όργανα με μικρή ψηφιακή οθόνη ανάμεσά τους, αυτόματος κλιματισμός και συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto.

Suzuki Swift

Ιδιαιτέρως πλούσια είναι και η ομπρέλα συστημάτων ασφαλείας, με το ιαπωνικό αυτοκίνητο πόλης να φιλοξενεί την τελευταία έκδοση του πακέτου Suzuki Safety Support, που μεταξύ άλλων ενσωματώνει κάμερα 360 μοιρών, προειδοποίηση και υποβοήθηση διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα ενεργής πέδησης με ανίχνευση πεζών και ποδηλάτων, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, αισθητήρα μεγάλης σκάλας φώτων και πολλά ακόμη.

Τέλος, θυμίζουμε πως κάτω από το καπό του Suzuki Swift 4ης γενιάς τοποθετείται ένας νέος 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,2 lt. Ανάλογα με την έκδοση, η κίνηση μπορεί να μεταδίδεται είτε στους εμπρός, είτε και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου CVT.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube