Αυτές είναι οι τιμές του ανανεωμένου Ford Kuga στην Ελλάδα

Αυτές είναι οι τιμές του ανανεωμένου Ford Kuga στην Ελλάδα

To ανανεωμένο Ford Kuga έρχεται στην Ελλάδα, με την Ford Ελλάς να ανακοινώνει τον επίσημο τιμοκατάλογο του μοντέλου, το οποίο ξεκινά από τις €33.799.

Ford Kuga Facelift

Έχοντας περάσει μόλις μία μέρα από το λανσάρισμα του φρεσκαρισμένου Ford Kuga, η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford ανακοίνωσε τον πλήρη τιμοκατάλογο του αυτοκινήτου.

Η εμπορική πορεία του πετυχημένου μεσαίου SUV στην χώρα μας θα συνεχιστεί με μία ευρεία γκάμα κινητήριων συνόλων και εκδόσεων, όλες τους αρκούντως «πλούσιες». Για πρώτη φορά μάλιστα, θα κάνει την εμφάνισή της η έκδοση Active, πλαισιώνοντας τις εκδόσεις Titanium, ST-Line X και Active X.

Η έκδοση Titanium, διακρίνεται για τα κάθετα στοιχεία της εμπρόσθιας μάσκας, τις οριζόντιες μπάρες στην κάτω μάσκα και τα λεπτά κάθετα φώτα ομίχλης. Μια χρωμιωμένη μπάρα που βρίσκεται χαμηλότερα τονίζει το πλάτος του μοντέλου και συνδυάζεται με επένδυση χρωμίου για τα πλαϊνά παράθυρα, προσδίδοντας στην έκδοση Titanium μια ιδιαίτερα κομψή αλλά και διακριτική συγχρόνως ποιότητα.

To ανανεωμένο Ford Kuga ξεκινά την εμπορική του πορεία στη χώρα μας από €33.799 στην έκδοση Titanium με τον 1.500άρη EcoBoost των 150 PS

Ford Kuga Facelift

Η νέα έκδοση Active εντάσσεται για πρώτη φορά στη γκάμα του Ford Kuga, με πιο έντονη μάσκα, η οποία ξεχωρίζει για τα φαρδιά κάθετα στοιχεία της σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, συμπληρώνεται από μια χαρακτηριστική κάτω γρίλια και ποδιά. Συν τοις άλλοις, η νέα έκδοση Active, περιλαμβάνει ζάντες 18” και 19”, φινίρισμα από βουρτσισμένο σκούρο ξύλο με ματ απόχρωση στον πίνακα οργάνων και στις επενδύσεις των θυρών.

Οι νέες εκδόσεις Kuga Active Hybrid και EcoBoost έχουν αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 10 mm εμπρός και 5 mm πίσω, για κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές, ενώ το πρόσθετο drive mode με την ονομασία Trail θα αποτελέσει έναν ευπρόσδεκτο βοηθό όταν το αυτοκίνητο κινηθεί σε μαλακές επιφάνειες, όπως εδάφη με άμμο ή λάσπη.

Το Kuga ST-Line Χ διαθέτει μια μοναδική σχεδίαση στο εμπρός μέρος, με μεγαλύτερη μάσκα σε στιλ «καρχαρία» και μια διακριτική κάτω αεροτομή στον προφυλακτήρα, που τονίζει τον πιο σπορ χαρακτήρα της έκδοσης. Επιπλέον, διαθέτει πρόσθετα στοιχεία σε χρώμα ίδιο με εκείνο του αμαξώματος, όπως οι κάτω προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, οι πλαϊνές ποδιές και το κάτω στοιχείο του διαχύτη αέρα.

Ford Kuga Facelift

Από πλευράς κινητήριων συνόλων, υπάρχει η έκδοση με τον βενζινοκινητήρα 1.5L EcoBoost της Ford, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και αποδίδει 150 PS. Διαθέσιμος είναι επίσης ο 2.5λιτρος βενζινοκινητήρας τόσο σε full hybrid έκδοση, με κίνηση στους εμπρός αλλά και σε όλους τους τροχούς, με ισχύ 180 PS και 183 PS, αντίστοιχα, όσο και σε PHEV, προσθιοκίνητη, έκδοση που αποδίδει 243 PS.

Και οι τρεις εκδόσεις συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο. Η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία της plug-in hybrid παραλλαγής είναι 60-69 km.

Οι παραγγελίες του Ford Kuga είναι ήδη ανοιχτές, με τις παραδώσεις των πρώτων αυτοκινήτων σε πελάτες (για τα μοντέλα PHEV και FHEV) να είναι δρομολογημένες για την προσεχή άνοιξη.

ΕΚΔΟΣΗΤΙΜΗ
1.5L EcoBoost 150 PS 6 MT FWD Titanium€33.799
2.5L DuraTech FHEV 180 PS FWD Titanium€37.837
2.5L DuraTech FHEV 180 PS FWD Active€39.870
2.5L DuraTech FHEV 180 PS  FWD ST Line-X€44.941
2.5L DuraTech FHEV 183 PS AWD ST Line-X€47.608
2.5L DuraTech FHEV 183 PS AWD Active X€47.608
2.5L DuraTech PHEV 243 PS FWD ST Line X€51.442
2.5L DuraTech PHEV 243 PS FWD ST Line X€51.442

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube