Απόκτησε το αγαπημένο σου Volvo με 0% προκαταβολή

Απόκτησε το αγαπημένο σου Volvo με 0% προκαταβολή

H Volvo Car Hellas με το πρόγραμμα Volvo Car Leasing διευκολύνει περισσότερα από ποτέ την εμπειρία οδήγησης ενός μοντέλου της σουηδικής φίρμας.

Volvo XC60

Η Volvo Car Hellas, με γνώμονα τη συνεχή της εξέλιξη και την παροχή άρτια οργανωμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες της παρουσίασε πρόσφατα το πρόγραμμα λειτουργικής μίσθωσης Volvo Car Leasing.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διευκολύνει ακόμη περισσότερο την εμπειρία οδήγησης ενός μοντέλου της σουηδικής φίρμας, συνδυάζοντας το προσιτό μίσθωμα με μία πλήρη δέσμη υπηρεσιών, καθώς και με αδιάλειπτη εξυπηρέτηση όλο το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

To Volvo Car Leasing απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες, προσφέροντας αναβαθμισμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, μέσα από ένα σχήμα λειτουργικής μίσθωσης με βασικά χαρακτηριστικά την ευελιξία και τις εκτεταμένες καλύψεις.

H Volvo, μέσω του προγράμματος Volvo Car Leasing διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους πελάτες της προκειμένουν να επιλέξουν το Volvo της επιλογής τους

Volvo XC40

Μέσω του Volvo Car Leasing, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όποιο μοντέλο Volvo επιθυμούν και να απολαύσουν ασύγκριτη ασφάλεια, άνεση και τεχνολογία αιχμής, ενώ διατηρούν αυξημένη ρευστότητα, μπορούν να οδηγούν ξέγνοιαστα και με σιγουριά ήδη από το πρώτο χιλιόμετρο, και επωφελούνται από την κορυφαία εξυπηρέτηση Volvo.

To πρόγραμμα παρέχει δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για διάστημα 36 έως 60 μηνών, ενώ στη λήξη του προβλέπεται η επιστροφή του αυτοκινήτου. Σε όλη τη διάρκειά του συνοδεύεται από παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη βέλτιστη διαχείριση στόλου. Οι ιδιώτες πελάτες Volvo απολαμβάνουν τις προνομιακές υπηρεσίες της λειτουργικής μίσθωσης που απορρέουν από τη σύγχρονη και ευέλικτη διάρθρωση του προγράμματος.

Volvo XC60

Το Volvo Car Leasing προσφέρεται σε συνεργασία με την ALD Automotive, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών μίσθωσης παγκοσμίως. Οι καλύψεις του δημιουργούν ένα πλέγμα σφαιρικής προστασίας του πελάτη, περιλαμβάνοντας μικτή ασφάλιση του αυτοκινήτου, συντήρηση και αλλαγή ελαστικών στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo, οδική βοήθεια Volvo Assistance, καθώς και αντικατάσταση οχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργική μίσθωση Volvo Car Leasing, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους Επίσημους Διανομείς Volvo.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube