Από €30.390 το FIAT Fullback Cross στην Ελλάδα

Από €30.390 το FIAT Fullback Cross στην Ελλάδα

Η πιο lifestyle έκδοση του διπλοκάμπινου της FIAT θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα να διατίθεται στη χώρα μας.

Για την έκδοση Cross του FIAT Fullback έχετε διαβάσει ήδη.

Για εκείνη δηλαδή που προσθέτει το εντυπωσιακό lifestyle προφίλ στην έτσι κι αλλιώς εξαιρετικά λειτουργική και σκληροτράχηλη εικόνα του μοντέλου.

Η μαύρη μπάρα στην καρότσα και τα προστατευτικά φρύδια στα φτερά κάνουν κυρίως τη διαφορά στην εξωτερική εικόνα της έκδοσης, μαζί με τους καθρέφτες, τα σκαλοπάτια και τις ζάντες.

Ο εξοπλισμός είναι πολύ πλούσιος, περιλαμβάνοντας προβολείς Bi-xenon, φώτα ημέρας LED, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, δερμάτινα καθίσματα και τιμόνι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η FIAT λανσάρει το Fullback Cross

Υπάρχει και το προαιρετικό πακέτο Techno που προσθέτει σύστημα πλοήγησης με 7ιντση οθόνη αφής, ψηφιακό δέκτη ραδιοφώνου, Bluetooth, θύρα USB αλλά και πίσω διαφορικό που κλειδώνει.

Υπάρχουν ακόμα επτά αερόσακοι, ηλεκτρονικός έλεγχος της ευστάθειας που αναλαμβάνει και το ρυμουλκούμενο, προειδοποίηση για αλλαγή λωρίδας αλλά και υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα, κάτι πολύ χρήσιμο για ένα αυτοκίνητο που φορτώνεται συχνά.



Να θυμίσουμε επίσης ότι η συγκεκριμένη έκδοση κινείται μόνο από την ισχυρότερη έκδοση του τουρμποντίζελ των 2,4 lt, κάτι που σημαίνει 181 PS και 43,8 kgm σε συνδυασμό είτε με χειροκίνητο 6άρι είτε με αυτόματο 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: FIAT Fullback Extended Cab 2.4 181 PS

Για πρώτη φορά, η νέα έκδοση του Fullback θα εκτεθεί στο κοινό στην έκθεση Van & Truck που θα γίνει από τις 4-6/11 ενώ θα μπορείτε να το δείτε και στην έκθεση Aftokinisi Fisikon, από τις 11 έως και τις 19/11.

Η τιμή για τη χειροκίνητη έκδοση είναι στα €33.890 και της αυτόματης στα €36.590, όμως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε ισχύ προωθητική ενέργεια με έκπτωση €3.500, κάτι που τελικά σημαίνει €30.390 και €33.090 αντίστοιχα.

[Πηγή: FIAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube