Από € 77.700 το νέο VW Touareg στην ελληνική αγορά

Από € 77.700 το νέο VW Touareg στην ελληνική αγορά

Διατίθεται σε πρώτη φάση με τον 3λιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα σε εκδόσεις 231 και 286 ίππων.

To Touareg, η ναυαρχίδα της VW, με νέας γενιάς συστήματα συνδεσιμότητας, πρωτοποριακά συστήματα υποβοήθησης, άνεσης, φωτισμού και infotainment ήρθε στην Ελλάδα για να διεκδικήσει μια θέση στην κορυφή της κατηγορίας των premium SUV.

Χτισμένο πάνω στην MLB πλατφόρμα του Ομίλου VW, στην οποία βασίζονται τα μεσαία και μεγαλύτερα μοντέλα με διαμήκη τοποθέτηση κινητήρα και κιβωτίου, το νέο Touareg διαθέτει εμβληματικό σχεδιασμό από όποια πλευρά και αν το αντικρίσεις.

vwtou

Με το γνωστό σύστημα τετρακίνησης 4Motion, προηγμένους κινητήρες πετρελαίου V6 και V8 και βενζίνης V6, με τετραδιεύθυνση και προαιρετική αερανάρτηση  με ηλεκτρομηχανικές αντιστρεπτικές ράβδους, το νέο Touareg υπόσχεται κορυφαία κύλιση στην άσφαλτο, σε συνδυασμό με υψηλές off-road δυνατότητες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε το νέο Volkswagen Touareg

Στο εσωτερικό, η Volkswagen παρουσιάζει για πρώτη φορά το Innovision Cockpit, ένα συνδυασμό πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων (οθόνη 12 ιντσών) με το σύστημα infotainment Discover Premium (οθόνη 15 ιντσών), το οποίο προσφέρει όλες τις λειτουργίες πληροφόρησης, επικοινωνίας και χειρισμού, καταργώντας ουσιαστικά τα συμβατικά πλήκτρα και τους διακόπτες. Με το Innovision Cockpit ο οδηγός του νέου Touareg, ελέγχει και χειρίζεται τα πάντα διαισθητικά, έχοντας ταυτόχρονα απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης.

vw

Σε επίπεδο ασφάλειας, το νέο Touareg ενσωματώνει τη μεγαλύτερη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε μοντέλο της Volkswagen. Ανάμεσά τους συναντάμε το Night Vision, που αναγνωρίζει με τη βοήθεια θερμικής κάμερας, ανθρώπους ή ζώα στο σκοτάδι, το σύστημα υποβοήθησης ελέγχου εμπρός διασταυρούμενης κυκλοφορίας Intersection Assist, που αναγνωρίζει οχήματα που διασταυρώνονται στην πορεία του Touareg, τους νέου τύπου προβολείς IQ.Light - LED matrix με ενεργό έλεγχο, εναλλαγή μεγάλης-μεσαίας σκάλας με τη βοήθεια κάμερας, καθώς και την οθόνη Head-up Display με προβολή των πληροφοριών οδήγησης στο παρμπρίζ.

Το νέο Touareg είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά,  σε πρώτη φάση με τον 3λιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα. Σε δύο εκδόσεις, με 231 και 286 ίππους, με προτεινόμενες τιμές λιανικής € 77.700  και € 84.000 αντίστοιχα.
Και οι δύο εκδόσεις ξεχωρίζουν για το εξαιρετικά πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube