Από € 16.030 το ανανεωμένο Suzuki SX4 S-Cross

Από € 16.030 το ανανεωμένο Suzuki SX4 S-Cross

Ανακοινώθηκαν οι τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού του ιαπωνικού crossover.

Το πετυχημένο εμπορικά crossover της Suzuki ανανεώθηκε πρόσφατα και ήρθε η ώρα να ξεκινήσει την καριέρα του.

Πέρα από τις διαφορές στην εμφάνιση, το ανανεωμένο Suzuki SX4 S-Cross έχει νέα γκάμα βενζινοκινητήρων και πλουσιότερο εξοπλισμό ασφάλειας. Στην γκάμα βενζινοκινητήρων βρίσκουμε πλέον μόνο τούρμπο επιλογές, με την βάση να αποτελεί ο 1.0 BoosterJet των 112 ίππων που εφοδιάζει και το αδελφό Baleno, και ακολουθεί ο 1.4 BoosterJet των 140 ίππων που τοποθετείται και στο Vitara. Και οι δύο επιλογές συνδυάζονται με 5άρι και 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο αντίστοιχα, ενώ υπάρχει και η επιλογή για αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Στην γκάμα πετρελαίου, εξακολουθεί να βρίσκεται ο 1.6 DDiS των 120 ίππων που συνδυάζεται είτε με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με το 6άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Η πετρελαιοκίνητη έκδοση και αυτή με τον 1.4 BoosterJet διατίθενται με εμπρός κίνηση ή τετρακίνηση AllGrip (η αυτόματη είναι στάνταρ τετρακίνητη εκτός από μία έκδοση του 1.4T), ενώ οι εκδόσεις κινητήρα με τον 1.0 είναι προσθιοκίνητες.

Από πλευράς εξοπλισμού ασφάλειας, το ανανεωμένο SX4 S-Cross διαθέτει πλέον στις πλούσιες εκδόσεις το Radar Brake Support (RBS) και ενεργό cruise control. Στο εσωτερικό, η μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται στην τοποθέτηση του νέου συστήματος πλοήγησης και πολυμέσων που βρίσκουμε και στα Vitara και Baleno.

Οι τιμές για τα προσθιοκίνητα SX4 S-Cross με τον 1.0 BoosterJet ξεκινούν από τα € 16.030 και για την ισχυρότερη με τον 1.4 ξεκινούν από τα € 20.250, ενώ οι πετρελαιοκίνητες με τον 1.6 έχουν τιμή εκκίνησης τα € 21.770. Τέλος, όπως συμβαίνει και με όλα τα σύγχρονα μοντέλα της Suzuki, έτσι και το ανανεωμένο SX4 S-Cross καλύπτεται με εγγύηση για 5 χρόνια ή 100.000 km για τα μηχανικά μέρη.

Για να δείτε αναλυτικά τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων, ανοίξτε ή κατεβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο PDF.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube