Από 9.620 ευρώ ο τιμοκατάλογος του ανανεωμένου Volkswagen up!

Από 9.620 ευρώ ο τιμοκατάλογος του ανανεωμένου Volkswagen up!

Η φρεσκαρισμένη γενιά του μοντέλου πόλης της VW ξεκινάει τη διάθεσή της στην αγορά και σε εκδόσεις 1.0 TSI με 90 ίππους.

Ελαφρώς αναβαθμισμένο σε αισθητική κι εξοπλισμό, το ανανεωμένο up! ξεκίνησε να διατίθεται στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο υπάρχουν διαθέσιμες τέσσερις εκδόσεις κινητήρα, εκ των οποίων μόνο η μια είναι καινούργια: Η  βασική εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον ατμοσφαιρικό 3κύλινδρο 1.000άρη MPi των 60 ίππων και υπάρχει στις εκδόσεις εξοπλισμού take up! και move up!, με 9.620 και 10.620 ευρώ αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε το Volkswagen up! 2016

Ο ίδιος κινητήρας υπάρχει και με απόδοση 75 ίππων, για τις εκδόσεις move up! με 11.230 ευρώ, high up! με 12.030 ευρώ και up! Beats με 13.200 ευρώ. Εξακολουθεί να υπάρχει και η πολύ πετυχημένη έκδοση των 68 ίππων που καίει φυσικό αέριο και διατίθεται αποκλειστικά στο επίπεδο εξοπλισμού move up! με 12.980 ευρώ. Το νέο μοτέρ της γκάμας, ο 3κύλινδρος 1.0 TSI των 90 ίππων είναι διαθέσιμος με τις εκδόσεις move up! και high up!, έναντι 11.730 και 12.530 ευρώ αντίστοιχα.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι οι παραπάνω τιμές αφορούν στις 3θυρες εκδόσεις του μοντέλου και η επιβάρυνση για τις 5θυρες είναι 370 ευρώ. Επίσης, σε εκείνες των 60 και 75 ίππων διατίθεται και το ημιαυτόματο 5άρι κιβώτιο ASG, με χρέωση 760 ευρώ.

Ο αναλυτικός εξοπλισμός κάθε έκδοσης έχει ως εξής: Η βασική take up! περιλαμβάνει ηλεκτρομηχανικό τιμόνι, κλιματισμό, ESP, φώτα ημέρας LED και 14άρες ζάντες. Η move up! έχει επιπλέον σύστημα infotainment με υπολογιστή ταξιδιού και πλοήγηση, ηλεκτρικά εμπρός παράθυρα, τηλεχειριζόμενο κεντρικό κλείδωμα, Bluetooth, θύρα USB, SD και βύσμα aux in, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, διαιρούμενο πίσω κάθισμα και επένδυση λάκα στο ταμπλό.



Η πιο πλούσια έκδοση high up! έχει ακόμα ζάντες αλουμινίου, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέφτες, προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδιού plus και αναβαθμισμένο διάκοσμο.

Η κορυφαία έκδοση ονομάζεται up! beats και είναι προνόμιο του κινητήρα των 75 ίππων. Έχει παραπάνω από τη move up! ηχοσύστημα ισχύος 300W με 7 ηχεία, ζάντες αλουμινίου, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέφτες, αυτόματο κλιματισμό και προβολείς ομίχλης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube