Από 21.070 ευρώ το νέο Honda HR-V

Από 21.070 ευρώ το νέο Honda HR-V

Η διάθεση του νέου κόμπακτ crossover της Honda ξεκινάει με δύο επιλογές κινητήρα.

Το νέο κόμπακτ crossover της Honda είναι πλέον διαθέσιμο στη χώρα μας, έτοιμο να πάρει το μερίδιο που του αναλογεί από μια πολύ δημοφιλή κατηγορία που περιλαμβάνει μοντέλα όπως το Nissan Qashqai, το Suzuki Vitara αλλά και το Opel Mokka.

Με μήκος 4,3 m και πίσω μέρος που έχει κάτι από κουπέ, το HR-V έχει τους χώρους και την πρακτικότητα που χρειάζεται η οικογένεια, μαζί με την ελευθερία στην κίνηση που δίνει η αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Η βασική έκδοση 1.5 i-VTEC Comfort ξεκινάει από τα 21.070 ευρώ, ενώ η πλούσια Elegance είναι 2.000 ευρώ ακριβότερη. Η Elegance περιλαμβάνει και το σύστημα ADAS που υποστηρίζει τον οδηγό, αποτελούμενο από ενεργό cruise control, σύστημα ειδοποίησης για ακούσια εκτροπή από τη λωρίδα και αυτόματο φρενάρισμα ώστε να μετριαστεί η σφοδρότητα μιας επερχόμενης σύγκρουσης.

Για όποιον θέλει αυτόματο κιβώτιο υπάρχει το 1.5 i-VTEC Elegance CVT, με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης και τιμή από 25.070 ευρώ. Στην ίδια ακριβώς τιμή διατίθεται η βασική ντίζελ έκδοση 1.6 i-DTEC Comfort, ενώ 2.000 ευρώ παραπάνω κοστίζει η 1.6 i-DTEC Elegance. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο αναλυτικός εξοπλισμός του HR-V, όμως η Honda παραδοσιακά προσφέρει όχι μόνο υψηλές τιμές αλλά και πλούσιο βασικό εξοπλισμό.

Μέχρι να δοκιμάσουμε το HR-V στη χώρα μας μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες μας εντυπώσεις από την οδήγησή του εδώ, ενώ σημειώστε ότι ο βενζινοκινητήρας 1.5 i-VTEC αποδίδει 130 ίππους και ο 1.6 i-DTEC 120.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube