node/38303

Άνοιξε το πρώτο e-shop για leasing αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Η LeasePlan καινοτομεί για ακόμα μια φορά και παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το πρώτο e-shop για leasing αυτοκινήτων.

«Όταν δεν σου ανήκει τίποτα, είσαι ελεύθερος να έχεις τα πάντα». Με αυτό το μήνυμα, η LeasePlan Hellas, κορυφαία εταιρεία Car-as-a-Service (παροχής αυτοκινήτου ως υπηρεσία), καινοτομεί στον τομέα της μετακίνησης για ακόμη μία φορά, δημιουργώντας το πρώτο e-Shop για το leasing στην Ελλάδα και μας καλεί να επωφεληθούμε άμεσα από τα Special Deals της.

Η LeasePlan Hellas είναι η πρώτη εταιρία leasing στην Ελλάδα που δίνει στους επισκέπτες του www.leaseplan.com τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τους όρους της μίσθωσής τους, βάσει εξατομικευμένων κριτηρίων αναζήτησης (π.χ. διάρκεια μίσθωσης, χιλιόμετρα, χρώμα). Επιλέγοντας ο επισκέπτης το Special Deal που προτιμά, μπορεί άμεσα και εύκολα με μόνο λίγα clicks να ολοκληρώσει τη μίσθωσή του - μέχρι και το τελευταίο βήμα υπογραφής της σύμβασης - online, επιλέγοντας από ποικιλία διαθέσιμων προσφορών το αυτοκίνητο των ονείρων του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Special Deals που είναι διαθέσιμα για Online Leasing αυξάνονται διαρκώς, επεκτείνοντας περαιτέρω το εύρος των διαθέσιμων επιλογών του επισκέπτη και βελτιώνοντας συνεχώς την εμπειρία του. 

O Κωνσταντίνος Πετρούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η LeasePlan για ακόμη μία φορά καινοτομεί στον τομέα της μίσθωσης αυτοκινήτου, τοποθετώντας στο επίκεντρο τον πελάτη και απλοποιώντας την όλη διαδικασία ώστε να ολοκληρώνεται με ευκολία online. Ο πελάτης έχει τον πρώτο λόγο, μπορεί να κάνει τα πάντα απλά και γρήγορα. Του προσφέρουμε εκείνο που επιθυμεί, σεβόμενοι τον πολύτιμο χρόνο του, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και αναζητώντας παράλληλα νέου τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών μας».

Η καινοτομία της LeasePlan αλλάζει τα δεδομένα της μίσθωσης αυτοκινήτου στην Ελλάδα ριζικά. Και αυτή η κίνηση είναι μόνο η αρχή. Καθώς τα Special Deals αυξάνονται συνεχώς, τίθεται δίκαια το ερώτημα: What’s next?

[Πηγή: LeasePlan]

TAGS
node/39441

Volvo: 5 χρόνια εγγύηση για όλα τα μοντέλα της

Και επιπλέον, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια Volvo Assistance.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 | Επικοινωνία

Volvo: 5 χρόνια εγγύηση για όλα τα μοντέλα της

Η Volvo Car Hellas, ανακοίνωσε την παροχή 5ετούς εγγύησης για όλα τα μοντέλα της, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά στους πελάτες της.

Παράλληλα με την εγγύηση για 5 χρόνια ή 100.000 km, η Volvo Car Hellas αυξάνει στα 5 έτη τη διάρκεια της δωρεάν οδικής βοήθειας Volvo Assistance. Η 5ετής εγγύηση και η 5ετής δωρεάν οδική βοήθεια ισχύουν για όλες τις νέες παραγγελίες, από τις 10 Ιουλίου 2020.

Με ένα «κλικ» στο Volvo Online Ordering, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το μοντέλο Volvo που επιθυμούν με 5ετή εγγύηση, να ανακαλύψουν τις τρέχουσες προσφορές και τα ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα και να επικοινωνήσουν άμεσα με τους Επίσημους Διανομείς Volvo.

[Πηγή Volvo]

TAGS
node/39438

Νέες μειωμένες τιμές για το Honda CR-V Hybrid [video]

Δείτε το νέο τιμοκατάλογο του υβριδικού CR-V όπως ανακοίνωσε η Honda.

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 | Επικοινωνία

Νέες μειωμένες τιμές για το Honda CR-V Hybrid [video]

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda, ανακοίνωσε νέες, χαμηλότερες τιμές για το CR-V Hybrid, δίνοντας ένα κίνητρο για την επιλογή της υβριδικής έκδοσης του SUV.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Honda CR-V Hybrid AWD [video]

Το υβριδικό σύστημα κίνησης του CR-V Hybrid με τεχνολογία i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive system), αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, μια υπολογιστική μονάδα και έναν 2.0 i-VTEC που συνδέεται με τους τροχούς μόνο «on demand» με μετάδοση μιας σχέσης και ένα σετ συμπλεκτών. Ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 184 PS και ο βενζινοκινητήρας 145 PS επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 8,8" για την προσθιοκίνητη έκδοση και σε 9,2" για το AWD, ενώ η η τελική ταχύτητα είναι 180 km/h. Το προσθιοκίνητο CR-V Hybrid πετυχαίνει συνδυασμένες εκπομπές CO2 120 g/km (126 g/km για το AWD) και μέση κατανάλωση 5,3 lt/100km (5,5 lt/100km) σύμφωνα με τον κύκλο μετρήσεων NEDC.

Στα πλαίσια των αλλαγών που παρατηρούνται στη βιομηχανία του αυτοκινήτου με νέες τάσεις και τεχνολογίες, η Honda προβλέπει πως μέχρι το 2030 η εξέλιξη θα επικεντρωθεί στον εξηλεκτρισμό, την αυτοματοποίηση και τις υπηρεσίες. Περιβαλλοντικά θέματα, όπως η κλιματική αλλαγή επιταχύνουν τον εξηλεκτρισμό των αυτοκινήτων. Ευθυγραμμισμένο με το electric vision της Honda για το 2030, και την επιθυμία της να βελτιώσει το περιβάλλον κυρίως σε πολυσύχναστες αστικές περιοχές, το CR-V Hybrid είναι στρατηγικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει.

Το ηλεκτρικό όραμα λοιπόν της Honda όπως και η στροφή του ενδιαφέροντος του καταναλωτικού κοινού σε ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα της Honda εν όψει του εξηλεκτρισμού των ευρωπαϊκών μοντέλων ευρείας κυκλοφορίας της μάρκας έως το 2022, οδήγησε τη Honda να μειώσει αισθητά την τιμή του CR-V Hybrid, που πλέον ξεκινά από 39.990€ για την έκδοση Comfort 2.0 Hybrid CVT 2WD.

Αναλυτικά, οι νέες τιμές του CR-V Hybrid στον παρακάτω πίνακα:

Μοντέλο Τιμή
CR-V COMFORT 2.0 HYBRID CVT 2WD €39.990
CR-V ELEGANCE 2.0 HYBRID CVT 2WD €42.990
CR-V ELEGANCE 2.0 HYBRID CVT AWD €44.990

 

[Πηγή: Honda]