node/36535

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Volkswagen Tiguan Allspace

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα τον τιμοκατάλογο του νέου μεσαίου και προαιρετικά 7θέσιου SUV.

Σε ανακοίνωση νέου τιμοκαταλόγου που περιλαμβάνει και το, προαιρετικά, 7θέσιο Tiguan Allspace προχώρησε η εγχώρια αντιπροσωπεία της Volkswagen.

Πιο αναλυτικά, η νέα έκδοση αμαξώματος του Tiguan, η Allspace, διαθέτει μεγαλύτερες διαστάσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται. Το συνολικό μήκος είναι 21,5 cm μεγαλύτερο από του κλασικού Tiguan, εκ των οποίων τα έντεκα εκατοστά αφορούν σε αύξηση του μεταξονίου. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει έως και 6 cm περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, αλλά και 115 lt επιπλέον πορτμπαγκάζ. Οπότε για την περίπτωση που το αυτοκίνητο έχει κιτ επισκευής ελαστικού, η Volkswagen ανακοινώνει χωρητικότητα από 730 έως και 1.770 lt, ανάλογα με τη θέση των καθισμάτων της μεσαίας σειράς. Στην ευρωπαϊκή αγορά το Tiguan Allspace διατίθεται προαιρετικά και με την τρίτη σειρά καθισμάτων.

Volkswagen Tiguan Allspace 2

Από πλευράς εκδόσεων κινητήρα, το νέο Tiguan Allspace διατίθεται με τέσσερις επιλογές, δύο βενζίνης και δύο πετρελαίου. Η βασική έκδοση κινητήρα βενζίνης αφορά τον 1.5 TSI ACT EVO των 150 ίππων με κίνηση στους εμπρός τροχούς και ακολουθεί η δίλιτρη και τετρακίνητη έκδοση με τον TSI των 190 ίππων.

Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα βρίσκουμε τον 2λιτρο TDI σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 150 ή 190 ίππους, με την ισχυρότερη να είναι και τετρακίνητη. Όλες οι εκδόσεις κινητήρα διατίθενται με το επίπεδο εξοπλισμού Advance και έχουν στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις (DSG7).

Volkswagen Tiguan Allspace 3

Η τιμή εκκίνησης για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις έχει καθοριστεί στις €34.910 και για τις πετρελαιοκίνητες από τις €36.910.

Έκδοση Τιμή
1.5 TSI ACT EVO 150 PS DSG7 Advance €34.910
2.0 TSI 200 PS DSG7 4Motion Advance €42.240
2.0 TDI 150 PS DSG7 Advance €36.910
2.0 TDI 190 PS DSG7 4Motion Advance €43.020

[Πηγή: Volkswagen]

node/39690

Πόσο κοστίζει η ηλεκτρική BMW iX3; [video]

Άνοιξε και στη χώρα μας ο κατάλογος παραγγελιών για την νέα, αμιγώς ηλεκτρική BMW iX3.

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 | Αργύρης Τούντας Επικοινωνία

Πόσο κοστίζει η ηλεκτρική BMW iX3; [video]

Η iX3 είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV (SAV σύμφωνα με την εταιρεία) της BMW αλλά και το πρώτο μοντέλο της που διατίθεται με τέσσερα συστήματα κίνησης: Δηλαδή με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα.

Στη χώρα μας η τιμή καθορίστηκε στις €67.900. Αν και ελάχιστη σημασία έχει κάτι τέτοιο για εκείνον που θα αγοράσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, η iX3 δεν πριμοδοτείται με την επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου, καθότι η αρχική τιμή της προ φόρων ξεπερνάει τις €50.000.

Όλες οι πληροφορίες για την νέα BMW iX3 [video]

Πέρα από το βασικό επίπεδο εξοπλισμού  υπάρχουν επίσης τα πακέτα Inspiring και Impressive, τα οποία συμπληρώνουν με διαφορετικές επιλογές σε επενδύσεις, τροχούς τον εξοπλισμό. Υπάρχει βέβαια και μια τεράστια λίστα προαιρετικού εξοπλισμού, όπου περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία ασφάλειας, συνδεσιμότητας, άνεσης και υποβοήθησης του οδηγού που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία, τονίζοντας την κορυφαία τεχνολογική εικόνα της iX3 .

TAGS
node/39687

Νέες μειωμένες τιμές για τα μοντέλα των FIAT, Alfa Romeo, Jeep και Abarth

Στο πλαίσιο του νέου τρόπου υπολογισμού του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης, η FCA Greece, ανακοινώνει του νέους τιμοκαταλόγους των Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth που περιλαμβάνουν μειώσεις τιμών έως και 1.500 ευρώ.

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 | Επικοινωνία

Νέες μειωμένες τιμές για τα μοντέλα των FIAT, Alfa Romeo, Jeep και Abarth

Σε συνέχεια της δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης του νόμου που περιλαμβάνει και τον αναθεωρημένο τρόπο υπολογισμού του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (Ε.Τ.Τ.) για τα καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα, η FCA Greece ανακοινώνει τους νέους τιμοκαταλόγους των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth. Λόγω του νέου τρόπου υπολογισμού του Ε.Τ.Τ., οι τιμοκατάλογοι παρουσιάζουν μειώσεις τιμών που ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση φτάνουν έως και τα 1.500 ευρώ.

Παράλληλα με το όφελος που προκύπτει από αυτή την εξέλιξη, η FCA Greece διατηρεί σε ισχύ τα ιδιαίτερα προνομιακά εμπορικά προγράμματα για τις μάρκες της. Συγκεκριμένα, για τα μοντέλα της Fiat, το πρόγραμμα Fiat Restarts You εξασφαλίζει σημαντικό όφελος έως 4.000 ευρώ, διαμορφώνοντας -σε εξαιρετικά συμφέροντα επίπεδα- την τιμή αγοράς δημοφιλών μοντέλων, όπως είναι το Panda (από 9.990 ευρώ), το 500 Hybrid (από 12.200 ευρώ), το 500Χ (από 16.990 ευρώ) και το Tipo (από 12.700 ευρώ). Το πρόγραμμα Fiat Restarts You περιλαμβάνει παράλληλα για όλα τα μοντέλα 5ετη εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 200.000 km., η οποία συνδυάζεται και με δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Αντίστοιχα για τα μοντέλα της Jeep, το πρόγραμμα Jeep Freedom Days περιλαμβάνει σημαντικές εκπτώσεις έως 10.000 ευρώ, προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης με 1η δόση το 2021, αλλά και 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με κάλυψη έως 160.000 km. και δωρεάν παροχή οδικής βοήθειας.

Τέλος στην Alfa Romeo -μέχρι και το τέλος Αυγούστου- θα ισχύει η προνομιακή προσφορά για την Giulietta που διαμορφώνει την τιμή της από τις 15.990 ευρώ, δίνοντας επίσης τη δυνατότητα χρηματοδότησης με 1η δόση το 2021 και 4ετη εργοστασιακή εγγύηση 160.000 km.

Οι προτεινόμενοι τιμοκατάλογοι λιανικής πώλησης είναι διαθέσιμοι στους παρακάτω συνδέσμους:

[Πηγή: FCA Greece]