Ανάκληση Volkswagen

Πρόγραμμα εφαρμογής προληπτικών μέτρων σε αυτοκίνητα Volkswagen Polo σχετικά με την πίσω αριστερή ζώνη ασφαλείας.

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα εφαρμογής προληπτικών μέτρων στο Polo.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά 4.020 Volkswagen Polo, παραγωγής μετά τις 29/10/2016. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, υπάρχει το ενδεχόμενο, όταν το κεντρικό και το αριστερό πίσω κάθισμα είναι ταυτόχρονα κατειλημμένα, σε συγκεκριμένες καταστάσεις κατά την οδήγηση, να απασφαλιστεί ακούσια η ζώνη της αριστερής πίσω θέσης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Volkswagen Polo 2018

Στα επηρεαζόμενα οχήματα, για λόγους  ασφαλείας, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται πλέον η μεσαία πίσω θέση έως την εφαρμογή των κατάλληλων τεχνικών μέτρων, για την οποία θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση των ιδιοκτητών, τόσο γραπτώς όσο και μέσω Δελτίου Τύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Volkswagen στο τηλέφωνο 210 9981100 από 09.00 - 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας]