Ανάκληση για Maserati MC20

Ανάκληση για Maserati MC20

Η πιο προβεβλημένη φίρμα του Ομίλου Stellantis εντόπισε κίνδυνο διαρροής καυσίμου, αναγκάζοντάς την να επικοινωνήσει με τους περισσότερους από τους κατόχους της Maserati MC20 για αποκατάσταση.

Maserati MC20_

Η Τρίαινα μόλις ξεκίνησε καμπάνια ανάκλησης για όλα τα κομμάτια της Maserati MC20 που συναρμολογήθηκαν μεταξύ 24 Μαΐου και 10 Σεπτεμβρίου 2021. Πρόκειται για την πιθανότητα διαρροής καυσίμου, που η αλήθεια είναι ότι είχε ήδη εντοπιστεί η αιτία της. Ένα σοβαρό πρόβλημα που απαιτεί ο Μοντενέζος κατασκευαστής να επικοινωνεί ξεχωριστά με κάθε ιδιοκτήτη MC20.

Αυτό το πρόβλημα προκαλείται από μια ελαττωματική συγκόλληση. Το πίσω υποπλαίσιο ενδέχεται να έχει συγκολληθεί εσφαλμένα, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την αντοχή και τη σταθερότητά του με την πάροδο του χρόνου. Ένα φαινόμενο που πιθανώς ενισχύει τους κραδασμούς του κινητήρα σε μεγάλα ταξίδια. Να θυμίσουμε ότι η Maserati MC20 φορά ένα τρίλιτρο διτούρμπινο κινητήρα V6 Nettuno με 630 άλογα που είναι τοποθετημένος μέση-πίσω.

Η Maserati MC20 (από τα αρχικά Maserati Corse και το έτος 2020) κατασκευάζεται στο ανανεωμένο εργοστάσιο Viale Ciro Menotti της Τρίαινας στη Modena.

Maserati MC20

Οι παραπάνω κραδασμοί ενδέχεται να προκαλέσουν μερική χαλάρωση του σωλήνα παροχής καυσίμου του κινητήρα, προκαλώντας διαρροή. Ο κίνδυνος λοιπόν δεν αφορά τους επιβαίνοντες, αλλά και αυτούς που τους ακολουθούν.

Τώρα, εάν είστε ιδιοκτήτης μιας Maserati MC20 που επηρεάζεται από αυτήν την ανάκληση, ο τοπικός αντιπρόσωπος της Maserati θα επικοινωνήσει μαζί σας τις επόμενες εβδομάδες. Για να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη διαδικασία, μπορείτε να πάρετε ο ίδιος τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο, την Trident Cars δηλαδή στο 210 62 04 802-3, διευκρινίζοντας ότι το αίτημά σας αφορά την ανάκληση με εσωτερικό κωδικό 495.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube