Ανάκληση Mercedes-Benz

Ανάκληση Mercedes-Benz

Πρόγραμμα ανάκλησης ελαφριών φορτηγών Mercedes-Benz V-Class και Vito (W 447) για κωδικοποίηση του εγκεφάλου αερόσακου.

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Mercedes-Benz ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε., Γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων Mercedes-Benz στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης ελαφριών φορτηγών Mercedes-Benz V-Class και Vito (W 447).

Η συγκεκριμένη ανάκληση περιλαμβάνει 121 οχήματα, παραγωγής ετών 2014 - 2018. Στα εμπλεκόμενα οχήματα, δεν εμφανίζεται σωστά η αυτόματη απενεργοποίηση του αερόσακου συνοδηγού μέσω της ενδεικτικής λυχνίας «Passenger Airbag OFF». Σε μία τέτοια περίπτωση, δεν θα εμφανιστεί η μη διαθεσιμότητα του αερόσακου συνοδηγού. Το γεγονός αυτό μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο τραυματισμού για το συνοδηγό σε περίπτωση σχετικού ατυχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει κωδικοποίηση του εγκεφάλου αερόσακου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz στα τηλέφωνα 00800 97777777 ή 0030 2112111597.

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube