Το AMG Performance Studio περιποιείται την S63 Coupé

Το AMG Performance Studio περιποιείται την S63 Coupé

Η νέα Mercedes-Benz S63 AMG Coupé διατίθεται πλέον και με μια σειρά βελτιώσεων από το AMG Performance Studio.

Στην περίπτωση που είστε από τους πολύ απαιτητικούς και με την ανάλογη οικονομική ευμάρεια, και δεν ικανοποιείστε από τη στάνταρ Mercedes-Benz S63 AMG Coupé, το AMG Performance Studio σας έχει μια πρόταση.

Έξτρα πραγματάκια, όπως 20άρες σφυρήλατες ζάντες, κεραμικά φρένα AMG και εξωτερικό ανθρακονημάτινο κοσμητικό πακέτο: Σκάφος καθρεφτών, εμπρός σπόιλερ, πλευρικά μαρσπιέ και τελείωμα καπό.

Όπως ακριβώς διατίθεται και στη νέα C-Class, η Mercedes-Benz προσφέρει και στην S63 το Night Pack που ενσωματώνει ένα γυαλιστερό μαύρο look στο αυτοκίνητο, για τους εξωτερικούς καθρέφτες, την πίσω πτέρυγα, τις μπούκες της εξάτμισης και το εμπρός σπόιλερ με το σπλίτερ.

Επιπλέον, με έξτρα κόστος, όποιος παραγγείλει το AMG Driver Pack, η τελική του αυτοκινήτου ανεβαίνει στα 300 km/h, οι δαγκάνες των φρένων αλλάζουν με άλλες κόκκινου χρώματος, το τιμόνι AMG Performance ντύνεται με δέρμα νάπα και microfiber DINAMICA, και επίσης το κάλυμμα του μοτέρ αλλάζει με άλλο ανθρακονημάτινο και το «πάτημα» στα μαρσπιέ αποκτά φωτιζόμενα διακριτικά «AMG».        

[Πηγή blog.mercedes-benz-passion.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube