Alfa Romeo Tonale: Δικιά σας με €287 το μήνα

Alfa Romeo Tonale: Δικιά σας με €287 το μήνα

Μέχρι και το τέλος της χρονιάς, μέσω του προγράμματος Drive Now μπορείτε να αποκτήσετε τη νέα Alfa Romeo Tonale με €287 το μήνα.

Alfa Romeo Tonale

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Αlfa Romeo μέσω του προγράμματος Drive Now δίνει τη δυνατότητα σε όσους σκέφτονται να προχωρήσουν στην αγορά της νέας Alfa Romeo Tonale να την αποκτήσουν μέχρι το τέλος του έτους με €287 το μήνα.

Το πρόγραμμα Drine Now είναι διαθέσιμο μέσω της FCA Bank και προσφέρει ευελιξία, δίνοντας τη δυνατότητα στον αγοραστή στο τέλος της περιόδου χρηματοδότησης να επιλέξει αν θα διατηρήσει στην κατοχή του το αυτοκίνητο ή αν θα το ανταλλάξει με ένα νέο. 

Alfa Romeo Tonale

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ιταλικό C-SUV καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 km, ενώ για πρώτη φορά στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο αγοραστής μπορεί να ενεργοποιήσει το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT, το οποίο μέσω μιας αδιάβλητης διαδικασίας πιστοποιεί τα διανυθέντα χιλιόμετρα του οχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα Drive Now, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο επίσημο δίκτυο της Αlfa Romeo.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube