Alfa Romeo Giulia: Νέα γκάμα από €43.500

Alfa Romeo Giulia: Νέα γκάμα από €43.500

Η Alfa Romeo Giulia ξεκινά το 2020 με ανανεωμένη γκάμα και νέο τιμοκατάλογο: Λιγότερες, αλλά και πιο πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού.

Alfa Romeo Giulia MY2020

Για την Giulia ΜΥ2020 δεν μπορούμε θα μιλήσουμε για ανανέωση, αλλά μάλλον για μια μικρή επικαιροποίηση. Η μεσαία μιλανέζικη μπερλίνα εκμεταλλεύεται μερικά νέα χαρακτηριστικά για να βελτιώσει την απτή ποιότητά της και να αντισταθμίσει την τεχνολογική υστέρησή της.

Έτσι, το MY2020 υιοθετεί μια οθόνη αφής 8,8 ιντσών και νέα βοηθήματα οδήγησης. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε κάτω από το καπό. Αυτό το φρεσκάρισμα ήταν μια ευκαιρία για αναθεώρηση της γκάμας και για νοικοκύρεμα στις εκδόσεις εξοπλισμού που είχαν πολλαπλασιαστεί σε αυτά τα πέντε χρόνια της εμπορικής ζωής του αυτοκινήτου.

Όσον αφορά τους αναλυτικούς εξοπλισμούς των εκδόσεων Giulia, Super, Sprint, Veloce kai Veloce Ti αναμένεται να ανακοινωθούν από την ελληνική αντιπροσωπεία οσονούπω...

Οι επιλογές σε μοτέρ αφορούν τον δίλιτρο βενζινοκινητήρα των 200 και 280 ίππων. Ο πρώτος συνδυάζεται αποκλειστικά με πίσω κίνηση, ενώ ο δεύτερος, στην έκδοση Veloce, συνδυάζεται και με τετρακίνηση Q4. 

Στην περίπτωση του ντίζελ, η 2.2 Turbo ξεκινά από τα 136 άλογα και συνεχίζει με 160, 190 και 210 PS -στην Ελλάδα διατίθεται μόνο η 190άρα. Η Giulia των 210 PS  είναι στάνταρ Q4, ενώ οι άλλες πισωκίνητες. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται αποκλειστικά με αυτόματο 8άρι σασμάν. 

Η Quadrifoglio με τον V6 των 510 ίππων ακόμα δεν έχει σχηματοποιηθεί στην ανανεωμένη έκδοσή της.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube