Alfa Romeo: Διαθέσιμες οι B-Tech εκδόσεις για Stelvio Giulia και Giulietta

Alfa Romeo: Διαθέσιμες οι B-Tech εκδόσεις για Stelvio Giulia και Giulietta

Ειδικός πρόσθετος εξοπλισμός για μια πιο… ξεχωριστή Alfa Romeo.

Η Alfa Romeo άνοιξε τις παραγγελιές για τις B-Tech εκδόσεις των  Giulia, Giulietta και Stelvio. Πρόκειται για εκδόσεις που έχουν να κάνουν με έναν ξεχωριστό εξοπλισμό, που διαφοροποιεί τα αυτοκίνητα από αυτά που διατίθενται «μαζικά».

Συγκεκριμένα για τις Giulia και Stelvio υπάρχουν σκουρόχρωμα διακοσμητικά γύρω από τη γρίλια, σκουρόχρωμους καθρέπτες και σκούρες απολήξεις εξατμίσεων.
Η Giulia B-Tech φορά τους προφυλακτήρες της Veloce και ζάντες 18″ (ή 19″ αν το ζητήσει ο αγοραστής), ενώ η  Stelvio B-Tech να διαθέτει σκουρόχρωμες μπάρες στην οροφή, ζάντες 19″ (20″ προαιρετικά) και σκουρόχρωμα διακοσμητικά στον πίσω προφυλακτήρα.

Αμφότερες διαθέτουν cruise control, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Alfa Connect με έγχρωμη οθόνη 8,8″ και συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, την σουίτα Alfa Connected Service και bi-xenon φωτιστικά σώματα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Giulietta B-Tech και αυτή φορά σκουρόχρωμα διακοσμητικά στη γρίλια, στους καθρέπτες, στις χειρολαβές και  στην εξάτμιση και σπορ προφυλακτήρες, ενώ πατά πάνω σε τροχούς 18 ιντσών.

Επίσης διατίθεται με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Alfa Connect με έγχρωμη οθόνη 7″ και συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, κάμερα οπισθοπορείας, Mopar Connect και υποδοχές USB-HDMI.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube