Αγωνιστικό Renault Zoé για το Andros Trophy

Αγωνιστικό Renault Zoé για το Andros Trophy

Η ομάδα της DA Racing ανακοίνωσε πως θα τρέξει στη νέα σεζόν του γαλλικού πρωταθλήματος με το ηλεκτροκίνητο σουπερμίνι.

Μια αγωνιστική έκδοση του Renault Zoé θα τρέξει με την ομάδα Dubourg Automobiles Racing στη νέα σεζόν του πρωταθλήματος Andros Trophy.

Οι αγώνες του Andros Trophy πραγματοποιούνται σε πίστες με χιόνι και πάγο με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν να αποτελούν σκληρή δοκιμασία για τις μπαταρίες των ηλεκτρικών μοντέλων.

Τα αγωνιστικά οχήματα που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα είναι τετρακίνητα και βασίζονται σε σωληνωτό πλαίσιο, φέρουν όμως αμάξωμα που παραπέμπει αισθητικά σε κάποιο μοντέλο παραγωγής.

Renault Zoe

Εμφανισιακά, το αγωνιστικό Renault Zoé ξεχωρίζει από τα φαρδύτερα εμπρός και πίσω φτερά, τους νέους προφυλακτήρες, την εσοχή στο καπό, τα ελαστικά χιονιού και φυσικά την αγωνιστική φορεσιά που συνδυάζει το γαλάζιο με το κίτρινο χρώμα. 

Πίσω από το τιμόνι του ηλεκτρικού σουπερμίνι θα βρεθεί ο οδηγός αγώνων Jean-Baptiste Dubourg που έχει ήδη 4 τίτλους στο ενεργητικό του μαζί με την ομάδα της Dubourg Automobiles Racing.

Ο πρώτος αγώνας του φετινού Andros Trophy είναι προγραμματισμένος για τις 7-8 Δεκεμβρίου στο Val-Thorens των γαλλικών Άλπεων. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube