Αγωνιστική Alpine A110 Rally

Αγωνιστική Alpine A110 Rally

Με απόδοση που ξεπερνά τους 300 PS και κίνηση στους πίσω τροχούς.

Μετά από τις A110 Cup (2017) και A110 GT4 (2018), η Alpine παρουσίασε μια ακόμα αγωνιστική έκδοση για ιδιώτες - την A110 Rally - η οποία έκανε πρεμιέρα στα πλαίσια του Rallye Mont-Blanc Morzine.

Alpine

Όπως και τα υπόλοιπα αγωνιστικά μοντέλα της Alpine, έτσι και αυτό εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Signatech, με βάση αλουμινένιο σασί του μοντέλου παραγωγής.

Ο κεντρικά τοποθετημένος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,8 λίτρων έχει δεχθεί επεμβάσεις στη χαρτογράφηση και αποδίδει πλέον πάνω από 300 PS. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς (σε αντίθεση με την προσθιοκίνητη έκδοση παραγωγής) μέσω ενός σειριακού κιβωτίου 6 σχέσεων, με τη βοήθεια ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Η A110 Rally απέκτησε επίσης υδραυλικά αμορτισέρ, νέο σύστημα πέδησης της Brembo, ABS της Bosch και ντεπόζιτο 65 λίτρων προδιαγραφών FIA.

Alpine

Εξωτερικά η A110 Rally ξεχωρίζει από τους αγωνιστικούς τροχούς με ελαστικά της Michelin, τα γραφικά σε λευκό και κόκκινο χρώμα, τα πίσω πλευρικά παράθυρα και την οροφή από ανθρακονήματα αλλά και τη μεγάλη σταθερή αεροτομή στο πίσω μέρος.

Στο σπαρτιάτικο εσωτερικό βρίσκουμε ρολ κέιτζ προδιαγραφων FIA, τιμόνι με ενσωματωμένη οθόνη και αγωνιστικά καθίσματα της Sabelt με ζώνες έξι σημείων.

Η τιμή της Alpine A110 Rally ξεκινά από τα 150.000 € προ φόρων, ενώ θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία από το τέλος του έτους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube