Valmas Motors: Επένδυση στην ποιότητα

Valmas Motors: Επένδυση στην ποιότητα

Μέσα από μια πορεία 60 ετών συνεχούς λειτουργίας και ανάπτυξης, η Valmas Motors εξελίσσεται αδιάκοπα και εγγυάται κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών σε κάθε κάτοχο Jeep, Dodge, Chrysler, FIAT, Alfa Romeo και Lancia.

Από το 1965 που ιδρύθηκε έως και σήμερα, η Valmas Motors χαρακτηρίζεται από τη δέσμευση στην κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών και τη συνεχή ανάπτυξη συνολικά ως επιχείρηση. Καταπιάνεται με την καθετοποιημένη τεχνική υποστήριξη σε όλα τα μοντέλα Jeep, Dodge, Chrysler, FIAT, Alfa Romeo και Lancia, καθώς και με την εισαγωγή και διανομή τόσο γνήσιων ανταλλακτικών Jeep όσο και ανταλλακτικών εφάμιλλης ποιότητας και αξιοπιστίας από κορυφαίους after market οίκους του εξωτερικού.

Καθοδηγούμενη από πνεύμα που συνδυάζει την υψηλή επιστημονική γνώση με την άριστη τεχνική κατάρτιση, η Valmas Motors στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην οδό Αλεξάνδρου Παπάγου 4 στην Νέα Ερυθραία. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με τη χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων και διαγνωστικών ώστε να υπάρχει πλήρης συμβατότητα με τα καινούργια μοντέλα. 

Valmas Motors

Παράλληλα η συνεχής επένδυση αφορά και στο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε η κατάρτισή του να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς φάση με την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από την Valmas Motors είναι πιστοποιημένες με ISO 9001:2015, ενώ όλες οι εργασίες και τα ανταλλακτικά συνοδεύονται από επίσημη εγγύηση με κάλυψη ενός έτους.

Ανεξάρτητα από το εάν μιλάμε για εργασίες service, ανταλλακτικά, φανοποιεία, βαφή και wrapping με τις κορυφαίες μεμβράνες της 3Μ, η Valmas Motors εγγυάται την εργοστασιακού επιπέδου ποιότητα της υπηρεσίας σε κάθε έναν πελάτη ξεχωριστά. 

Γι’ αυτόν το λόγο υπάρχουν τα πακέτα Premium services και Fully customized services, όπου κάθε ανάγκη και «θέλω» λαμβάνεται υπ’ όψη και λειτουργεί ως πυξίδα που κατευθύνει με ακρίβεια την υπηρεσία προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Valmas Motors

Μάλιστα με την VIP κάρτα μέλους στην Valmas Motors, ο πελάτης απολαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια και παροχές μαζί με εκπτώσεις που αγγίζουν το 50%. Αρκεί μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και είναι βέβαιο πως θα γίνεις ακόμα ένας πιστός και απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube