Τιθασεύστε τον καιρό με το καινούριο MXGP3 [video]

Τιθασεύστε τον καιρό με το καινούριο MXGP3 [video]

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν απασχολούν και δεν επηρεάζουν τους σκληρούς αναβάτες του νέου MXGP3.

Η Milestone, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες δημιουργίας και προγραμματισμού videogame στον κόσμο, είναι στην ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσει την έλευση του νέου MXGP3.

Η νέα γενιά του videogame MXGP βασίζεται στην περσινή σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross και προσφέρει στον gamer μια δυναμική και πιο ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού, χάρη στα πρωτοποριακά γραφικά που εξασφαλίζει η νέα μηχανή γραφικών Unreal Engine 4. Έτσι, το νέο videogame της Milestone περνά σε επόμενο επίπεδο την εμπειρία παιχνιδιού.

Είστε έτοιμοι να χουφτώσετε το γκάζι και να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες και έντονες καιρικές συνθήκες κατά την διάρκεια του αγώνα; Από μια ηλιόλουστη αγωνιστική μέρα μέχρι μια βροχερή, κάθε αλλαγή θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ορατότητα του αναβάτη, ενώ το έντονα ανάγλυφο τερέν θα σας αναγκάσει να δουλέψετε «υπερωρία» το γκάζι, φέρνοντάς σας στο επίκεντρο της πραγματικής αγωνιστικής εμπειρίας που προσφέρει το νέο videogame MXGP3.

Το επίσημο videogame του Πρωταθλήματος Motocross MXGP3 θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Μαίου 2017 σε καταστήματα και eshops για PS4, Windows, Χbox One και PC/Steam.

Τέλος, για να κρατηθείτε ενήμεροι σχετικά με το νέο MXGP3 μπορείτε να ακολουθήσετε και την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook.

[Πηγή: Milestone/MXGP Videogame]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube