Τέσσερις λόγοι για να κάνεις δικό σου το νέο Renault Clio

Τέσσερις λόγοι για να κάνεις δικό σου το νέο Renault Clio

To δωρεάν εργοστασιακό σύστηµα υγραεριοκίνησης, η δέσµευση τιµής, τα µηδενικά τέλη και η ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο είναι τέσσερις µόνο από τους πολλούς λόγους για να επιλέξεις το Renault Clio σήµερα.

Το Renault Clio ανήκει στην ιδιαίτερη κάστα αυτοκινήτων για τα οποία οι συστάσεις περιττεύουν. Από το 1990 έως και σήµερα περισσότεροι από 15 εκατ. άνθρωποι έχουν επιλέξει κάποια από τις πέντε γενιές του γαλλικού σουπερµίνι, ανακηρύσσοντάς το στο best-seller Renault.

Σήµερα, το Clio βρίσκεται στην πιο ώριµη φάση της σταδιοδροµίας του, συµπληρώνοντας την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την κορυφαία τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας, µε µοναδική σχεδίαση, κορυφαία ευρυχωρία και πληρέστατη γκάµα κινητήριων επιλογών (βενζίνης, LPG, diesel, υβριδικό). 

Renault Clio

Παράλληλα, σχεδόν ολόκληρη η γκάµα του µοντέλου απαλλάσσεται από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας και έχει καθηµερινό πάσο για τον Δακτύλιο. Ανεξάρτητα, δηλαδή, από το εάν επιλέξεις το 1.0 TCe των 90 PS, το 1.0 TCe LPG ή το 1.5 Blue dCi των 100 PS ή το κορυφαίο full υβριδικό E-TECH των 140 PS.

Πιο αναλυτικά, η έκδοση LPG, µε το εργοστασιακό σύστηµα υγραεριοκίνησης καλύπτεται από την ίδια, πλήρη εργοστασιακή εγγύηση όλης της γκάµας του µοντέλου, εξασφαλίζει χαµηλό κόστος χρήσης και ασυναγώνιστη αυτονοµία της τάξης των 1.200 km, ενώ διατίθεται στην ίδια τιµή µε την «απλή» έκδοση βενζίνης των 90 PS. 

Renault Clio

Highlight της γκάµας αποτελεί η full υβριδική E-TECH Hybrid των 140 ίππων, που χρησιµοποιεί τεχνολογία από τη Formula 1, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακά χαµηλή µέση κατανάλωση, αλλά και τη δυνατότητα για κίνηση αποκλειστικά µε ηλεκτρική ενέργεια στο 80% των αστικών µετακινήσεων.  

Η βασική τιµή του Renault Clio ξεκινάει από τις €16.800, για τις εκδόσεις βενζίνης και διπλού καυσίµου, η έκδοση diesel ξεκινά από τις €20.690, ενώ η κορυφαία υβριδική έκδοση E-TECH από τις €24.740. Μάλιστα η ελληνική αντιπροσωπεία δίνει την εξαιρετικά σημαντική, για τα σημερινά δεδομένα, δυνατότητα παραγγελίας της έκδοσης επιλογής µε δέσµευση τιµής µέχρι την παραλαβή.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube