Στο Honda CR-V Hybrid οι όροι «ποιότητα» και «ευρυχωρία» αποκτούν νέα έννοια!

Στο Honda CR-V Hybrid οι όροι «ποιότητα» και «ευρυχωρία» αποκτούν νέα έννοια!

Στο νέο CR-V Hybrid η ποιότητα συναντά τις σύγχρονες τεχνολογίες και σερβίρονται μαζί σε ένα εσωτερικό που ξεχωρίζει για την ευρυχωρία και την υψηλή πρακτικότητα.

Από το 1995 που παρουσιάστηκε το πρώτο Honda CR-V, το ιαπωνικό SUV ήταν αυτό που έθετε τον πήχη της κατηγορίας όσον αφορά την ποιότητα και την ευρυχωρία της καμπίνας. Δύο δεκαετίες μετά η Honda παραμένει σταθερή στις αξίες της με το νέο Honda CR-V Hybrid να είναι ένα από τα πιο ευρύχωρα μοντέλα της κατηγορίας του. Με την καμπίνα του να συνδυάζει πρακτικότητα, τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό και υλικά υψηλής ποιότητας.

Η σχεδίαση του ταμπλό χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές που ενισχύουν την αίσθηση ευρυχωρίας, την εργονομία και τα υψηλής ποιότητας φινιρίσματα. Οι δερμάτινες επενδύσεις στο ταμπλό είναι απαλές στην υφή και συνδυάζονται ιδανικά με τα γραφικά ξύλου δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας.

Η ψηλά τοποθετημένη κεντρική κονσόλα του Honda CR-V Hybrid ενσωματώνει την οθόνη αφής 7” με το λογισμικό Honda Connect δεύτερης γενιάς, το οποίο δίνει πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Το σύστημα υποστηρίζει συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto επιτρέποντας σύνδεση με το smartphone του οδηγού, χρήση των εφαρμογών του και λήψη φωνητικών εντολών. Μέσα από την οθόνη, οι επιβάτες μπορούν να σερφάρουν στο διαδίκτυο, να χρησιμοποιήσουν το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης με δυνατότητα αναζήτησης εστιατορίων και ξενοδοχείων, αλλά και να απολαύσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια από το ραδιόφωνο ή από τη συσκευή τους. 

Οι θύρες USB είναι τέσσερις και μάλιστα δύο από αυτές προσφέρουν ταχύτατη φόρτιση 2,5 amp για την πίσω σειρά καθισμάτων, για να μην μείνει ποτέ κανείς χωρίς μπαταρία.

Το τριάκτινο τιμόνι έχει θερμαινόμενη στεφάνη με δερμάτινη επένδυση και ενσωματωμένα χειριστήρια από τα οποία ο οδηγός μπορεί να ελέγξεi τις λειτουργίες του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, τις κλήσεις αλλά και τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης.

Ο πίνακας οργάνων του Honda CR-V Hybrid είναι ψηφιακός με μια οθόνη 7” να παρουσιάζει με ξεκάθαρο τρόπο όλες τις πληροφορίες και δύο μικρότερες οθόνες εκατέρωθεν για τις ενδείξεις φόρτισης της μπαταρίας και καυσίμου.

Ιδιαίτερα εύχρηστα είναι και τα πλήκτρα για την κίνηση του οχήματος που βρίσκονται κάτω από τα χειριστήρια του κλιματισμού και αντικαθιστούν τον παραδοσιακό λεβιέ. Το πλήκτρο D είναι για την οδήγηση, το P για το παρκάρισμα και το R για την όπισθεν ενώ δίπλα τους βρίσκουμε το ηλεκτρικό χειρόφρενο και τα προγράμματα οδήγησης Sport, EV (αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία) και ECOΝ.

Το μεγαλύτερο μεταξόνιο (+32 mm) και το αυξημένο πλάτος του νέου Honda CR-V Hybrid έχουν σημαντικά οφέλη στους εσωτερικούς χώρους. Όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν άπλετο χώρο για το κεφάλι, τα πόδια και τους ώμους, ενώ η απόσταση μεταξύ εμπρός και πίσω σειράς καθισμάτων έχει αυξηθεί κατα 50mm. Τα εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα με αυτό του οδηγού να προσφέρει επιπλέον ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη 4 κατευθύνσεων για κορυφαία άνεση και σε ταξίδια μεγαλύτερης διάρκειας. Η άνεση ενισχύεται και από το σύστημα ενεργού ελέγχου θορύβου (Active Noise Control) το οποίο σε συνδυασμό με την εξαιρετική ηχομόνωση και την υποδειγματική ποιότητα κύλισης, δημιουργούν ένα ήσυχο περιβάλλον.

Οι πολυάριθμοι αποθηκευτικοί χώροι που είναι διάσπαρτοι σε διάφορα σημεία της καμπίνας του CR-V εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες μιας οικογένειας. Η θήκη κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας χωρά ένα μεγάλο smartphone ενώ χάρη στο ειδικό χώρισμα μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Πολύ πρακτικές είναι και οι μεγάλες θήκες στις εμπρός και τις πίσω πόρτες που πλέον μπορούν να αποθηκεύσουν ακόμα πιο ογκώδη αντικείμενα.

Ο χώρος αποσκευών που ξεκινά από 497 lt και φτάνει τα 1694 lt, έχει τη μεγαλύτερη επιφάνεια και το πιο πρακτικό σχήμα από όλες τις προηγούμενες γενιές CR-V. Με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων (χωρισμένα 60/40) η οποία γίνεται πολύ εύκολα με ένα χέρι, το CR-V Hybrid μπορεί να μεταφέρει μεγαλύτερα αντικείμενα με μήκος έως και 1.830mm. 

Την πρακτικότητα του Honda CR-V Hybrid ενισχύουν τα προαιρετικά αξεσουάρ της Honda όπως η μπαγκαζιέρα οροφής της Thule για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου, η πρακτική σχάρα ποδηλάτου της Thule που ενσωματώνεται στις μπάρες οροφής αλλά και το έξυπνο σύστημα οργάνωσης του χώρου αποσκευών Cargo Pack.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube