Ό,τι SUV κι αν ζητήσεις, υπάρχει στην πλούσια γκάμα της Ford

Ό,τι SUV κι αν ζητήσεις, υπάρχει στην πλούσια γκάμα της Ford

Εξερευνήστε τα SUV της Ford που προσφέρουν το ιδανικό μείγμα οδηγικής απόλαυσης και πρακτικότητας.

Η Ford, ικανοποιώντας τις προτιμήσεις των καταναλωτών και τις ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, διαθέτει πληθωρική γκάμα SUV που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών.

Από το πολυτάλαντο μικρό Ecosport μέχρι την ηλεκτρική Mustang Mach-E και από το συναρπαστικό στην οδήγηση Puma μέχρι το ολοκληρωμένο Kuga και το επιβλητικό Explorer, τα SUV του Μπλε Οβάλ ικανοποιούν κάθε ανάγκη του αγοραστικού κοινού με απόλυτη πληρότητα.

Ford EcoSport

Το πιο προσιτό SUV της Ford είναι το EcoSport. Ένα B-SUV με σκληροτράχηλη εμφάνιση, ευέλικτο στην πόλη χάρη στις κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις, πρακτικό, με χώρους και σύγχρονη τεχνολογία. Και ένα αυτοκίνητο που κάτω από το καπό κρύβει τους κορυφαίους σε απόδοση και αποδοτικότητα βενζινοκινητήρες EcoBoost.

Ford Puma

Η άλλη έκφανση της γκάμας στα B-SUV και πρωταγωνιστής στην κατηγορία είναι το πολυτάλαντο Ford Puma, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της αγοράς. Όμορφες καμπύλες, δυναμισμός συνταιριασμένος με κομψότητα και κορυφαία συμπεριφορά στον δρόμο εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο τον νεανικό χαρακτήρα του. Παράλληλα, το Puma είναι φορτωμένο με τεχνολογίες για geek σε μια η πρακτική 5θέσια καμπίνα που συνδυάζεται με τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία και με το αδιάβροχο και εύκολα καθαριζόμενο MegaBox.

Το Ford Puma διατίθεται με μοτέρ βενζίνης (EcoBoost), ντίζελ (EcoBlue) και ήπια υβριδική τεχνολογία που προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και μικρότερη κατανάλωση. Για εκείνους που θέλουν κορυφαίες επιδόσεις, υπάρχει πάντα η σπορ έκδοση Puma ST με τη φροντίδα της Ford Performance που ξεχειλίζει από δυναμισμό.

Ford Kuga

Στην κατηγορία των C-SUV, η Ford εκπροσωπείται από το ολοκαίνουργιο Kuga. Το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο στην ιστορία της Ford διατίθεται με όλες τις τεχνολογίες υβριδισμού: Ήπια υβριδική (mHEV), αυτοφορτιζόμενη υβριδική (FHEV) και plug-in hybrid (PHEV). Την πλούσια γκάμα του Kuga συμπληρώνουν οι εκδόσεις βενζίνης (EcoBoost) και ντίζελ (EcoBlue).

Το Ford Kuga ξεχωρίζει από τις προτάσεις του ανταγωνισμού χάρη στην πολυδιάστατη προσωπικότητα που συνδυάζει φινετσάτη εξωτερική σχεδίαση με κορυφαίους χώρους και τεχνολογία αιχμής στους τομείς της συνδεσιμότητας και της ασφάλειας. Ένα ολοκληρωμένο μοντέλο έτοιμο να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις μιας οικογένειας.

Ford Explorer

Για εκείνους που δεν θέλουν να συμβιβάζονται, υπάρχει η ναυαρχίδα των SUV του Μπλε Οβάλ που δεν είναι άλλη από το Ford Explorer. Επιβλητικές εξωτερικές διαστάσεις, πλούσιος εξοπλισμός και άπλετοι χώροι στην πολυτελή 7θέσια καμπίνα, προηγμένο σύστημα κίνησης plug-in hybrid υψηλής απόδοσης, τετρακίνηση… Το Ford Explorer είναι ο ιδανικός σύντροφος για ταξίδια και αποδράσεις σε άσφαλτο ή χώμα.

Ford Mustang Mach-E

Το πιο ξεχωριστό και τεχνολογικά προηγμένο SUV της Ford είναι αναμφίβολα η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E που θα τη δούμε στο δίκτυο αντιπροσώπων Ford από το 2021. Για πρώτη φορά, το όνομα «Mustang» και ο σχεδιασμός και οι επιδόσεις που το συνοδεύουν, εκπροσωπούνται σε ένα ηλεκτρικό SUV. Η κορωνίδα στα SUV του Μπλε Οβάλ ξεχωρίζει και αναδεικνύεται από το αεροδυναμικό αμάξωμα και την ευρύχωρη καμπίνα που εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για ολόκληρη την γκάμα SUV της Ford στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, ή στο δίκτυο αντιπροσώπων Ford. Όλα τα μοντέλα της Ford προσφέρονται με 5ετή εγγύηση και προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube