Opel SUV: Γκάμα πασπαρτού με τους πιο δελεαστικούς όρους αγοράς

Opel SUV: Γκάμα πασπαρτού με τους πιο δελεαστικούς όρους αγοράς

H Opel κάνει ακόμα πιο δελεαστική την απόκτηση ενός SUV μοντέλου της, προσφέροντας στον υποψήφιο αγοραστή επιδότηση ανταλλαγής, σύντομο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τιμής!

H Opel αφουγκράστηκε το κλίμα της εποχής και τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού και μέσω ενός έξυπνα σχεδιασμένου εμπορικού προγράμματος, δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για την απόκτηση ενός σύγχρονου SUV μοντέλου από την πλήρη γκάμα της.

Οι υποψήφιοι αγοραστές, επιλέγοντας το πρόγραμμα «Επιδότηση Ανταλλαγής», γίνονται αρωγοί τριών πολύ σημαντικών πλεονεκτημάτων: Λαμβάνουν μια ανταγωνιστική προσφορά για το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο, η οποία υπερβαίνει σημαντικά την εμπορική αξία του παλιού αυτοκινήτου τους, με το όφελος για τον πελάτη να φτάνει έως και τα €2.700 (ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλεγεί).

Επιπλέον, παύει να απασχολεί τον υποψήφιο πελάτη, το «αόριστο» χρονοδιάγραμμα παράδοσης του νέου του SUV. Η Opel, δεσμεύεται ότι ο χρόνος παράδοσης θα είναι ο συντομότερος δυνατός και μάλιστα εγγυάται, ότι δε θα διαφοροποιηθεί ούτε σεντ... η τελική τιμή του αυτοκινήτου!

Στο ελκυστικό πρόγραμμα της Opel, συμμετέχουν φυσικά όλα τα σύγχρονα SUV μοντέλα της φίρμας. Από το τολμηρό Mokka, με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, έως το ιδανικό για οικογένειες Crossland και φυσικά το κορυφαίο Grandland.

Opel Crossland

Πιο συγκεκριμένα, το Crossland αποτελεί μια έξυπνη λύση για μια οικογένεια δίνοντας έμφαση στην άνεση και την πρακτικότητα. Είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις βενζίνης με τον 1.2 lt τούρμπο κινητήρα να αποδίδει 110 ή 130 PS, με την ισχυρή βενζινοκίνητη έκδοση να συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. To 1.500άρη ντίζελ με τη σειρά του αποδίδει 110 PS και άφθονη ροπή, ενώ συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Παρά τις μικρές του διαστάσεις το Crossland προσφέρει premium ανέσεις και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφαλείας όποια έκδοσή του και αν επιλέξετε.

Opel Mokka

Το μοδάτο σε εμφάνιση Mokka προσφέρεται από την πλευρά του σε τρεις εκδόσεις βενζίνης, μία πετρελαίου και μία αμιγώς ηλεκτρική. Οι βενζινοκίνητες εκδόσεις με τον τούρμπο 1.2 αποδίδουν 100 ή 136 PS και συνδυάζονται με χειροκίνητο σασμάν, ενώ υπάρχει και δυνατότητα αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων με ιπποδύναμη 130 PS. Για όσους «γράφουν» χιλιόμετρα, η ντίζελ έκδοση των 110 PS θα τους ανταμείψει με χαμηλή κατανάλωση. 

Ωστόσο, αν υπάρχει μια έκδοση που αναδεικνύει περισσότερο τον νεανικό χαρακτήρα του Mokka και την δυναμική σχεδίασή του, είναι η αμιγώς ηλεκτρική Mokka-e με αυτονομία έως 353km που έρχεται με ισχύ 136 PS, ζωηρές επιδόσεις, μηδέν ρύπους και επιπλέον επιδότηση από το κρατικό πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ».

Opel Mokka

Το Grandland είναι η ναυαρχίδα της γερμανικής γκάμας SUV προσφέροντας κορυφαίους χώρους, υψηλό επίπεδο απόδοσης, μοναδική ποιότητα και υψηλή τεχνολογία είτε πρόκειται για τις βενζινοκίνητες και ντίζελ εκδόσεις του είτε για την κορυφαία Plug-in Hybrid. Οι δυο πρώτες έρχονται με 1.200άρη ή 1.500άρη κινητήρα αντίστοιχα, αμφότερες με ιπποδύναμη 130 PS. Το υβριδικό σύστημα της κορυφαίας Plug-in Hybrid από την άλλη, εξασφαλίζει στο Grandland συνδυαστική ισχύ 224 PS, εκρηκτικές επιδόσεις αλλά και την δυνατότητα να καλύπτει μετά από κάθε φόρτισή του έως 56 km ηλεκτρικά! 

Opel Grandland

Συνολικά, τo Opel Grandland Hybrid θα ικανοποιήσει απόλυτα αυτόν που θέλει ένα SUV με ισορροπημένο χαρακτήρα, ασφαλή οδική συμπεριφορά και κορυφαία τεχνολογία, ενώ με τις φοροαπαλλαγές που υπάρχουν, η Plug-in Hybrid έκδοση του αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για εταιρικούς χρήστες.

Επιπλέον, πέραν από τα οφέλη του προγράμματος «Επιδότηση Ανταλλαγής», η αγορά κάθε SUV της Opel συνοδεύει από την ξεγνοιασιά που εγγυούνται τα 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube