H Opel προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσεις νέο αυτοκίνητο

H Opel προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσεις νέο αυτοκίνητο

Θέλεις να αλλάξεις αυτοκίνητο αλλά το περιβάλλον της αγοράς δεν στο επιτρέπει; Με το νέο πρόγραμμα επιδότησης ανταλλαγής αυτοκινήτου της Opel, μπορείς να ανταλλάξεις το παλιό σου ΙΧ με ένα καινούργιο Opel άμεσα.

Opel

Οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις και οι τιμές που αυξάνονται από βδομάδα σε βδομάδα, συμπαρασύροντας όπως είναι φυσικό και εκείνες των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, έχουν μετατρέψει την αγορά νέου αυτοκινήτου σε μια εξίσωση με πολλούς αγνώστους. Λύση σ’ αυτή την ιδιάζουσα πραγματικότητα έρχεται να δώσει το νέο πρόγραμμα επιδότησης ανταλλαγής της Opel.

Απευθυνόμενο σε όσους βρίσκονται σε διαδικασία αντικατάστασης του αυτοκινήτου τους και αναζήτησης ενός νέου, το νέο πρωτοποριακό και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ελκυστικό πρόγραμμα που εισάγει η Opel στην ελληνική αγορά κάνει πολύ πιο εύκολη την απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου, πάντα μέσα από την πλούσια γκάμα των μοντέλων της.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο όχι απλά για να καλύψει πλήρως τις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού, αλλά και για να επιδοτήσει την απόκτηση ενός νέου και πιο σύγχρονου αυτοκινήτου.

Τι είναι όμως το πρόγραμμα «επιδότησης ανταλλαγής»;
Ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να επισκεφθεί μια οποιαδήποτε έκθεση Opel, όπου ο ειδικός εκτιμητής θα του δώσει μια ανταγωνιστική προσφορά για το μεταχειρισμένο του αυτοκίνητο. Προσφορά που θα υπερβαίνει σημαντικά την εμπορική αξία του παλιού του αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια, ανάλογα με το μοντέλο Opel που θα επιλέξει για αγορά, το οικονομικό όφελος που θα προκύψει μπορεί να φτάσει έως και τα €2.700.

Opel Corsa
Opel Corsa

Μέσα από το πρόγραμμα «επιδότησης ανταλλαγής» της Opel, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το Corsa, το best seller της ελληνικής αγοράς για τους πρώτους μήνες του 2023, αλλά και το πολυβραβευμένο νέο Astra.

Opel Astra
Opel Astra

Ακόμη ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα τρία SUV της Opel: Το Mokka που ξεχωρίζει για τον μοναδικό του σχεδιασμό και όχι μόνο, το ιδανικό για τις οικογένειες, άνετο και αξιόπιστο Crossland ή το κορυφαίο Grandland. 

Opel Mokka
Opel Mokka

Τα οφέλη από το νέο πρόγραμμα της Opel όμως δεν σταματούν εδώ. Επιπλέον της επιδότησης ανταλλαγής, η Opel προσφέρει εγγύηση τελικής τιμής και σύντομο χρόνο παράδοσης για τα μοντέλα της, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον.

Opel Crossland
Opel Crossland

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όλα τα μοντέλα της Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, καθώς και ότι το νέο πρόγραμμα θα ισχύει έως τις 30 Απριλίου.

Opel Grandland
Opel Grandland

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής παρέχονται στο επίσημο δίκτυο της Opel, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube