Οpel Crossland: Ιδανικό για την οικογένεια

Οpel Crossland: Ιδανικό για την οικογένεια

Με υψηλή τεχνολογία, μοναδικό στιλ, μεγάλους χώρους και ιδανικό μέγεθος για την καθημερινότητα, το B-SUV της Opel καλύπτει όλες της ανάγκες της οικογένειας.

To Crossland είναι το ένα από τα δύο B-SUV που υπάρχουν στην γκάμα της Opel -το δεύτερο είναι το Mokka- και αποστολή του είναι η κάλυψη όλων των απαιτήσεων της σύγχρονης οικογένειας.

H ενδιαφέρουσα σχεδίαση και ο περιπετειώδης, αθλητικός χαρακτήρας τονίζονται εκτός των άλλων και χάρη στη χαρακτηριστική μάσκα Opel Vizor, η οποία αποτελεί κοινό παρονομαστή για όλα τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Το αμάξωμα έχει μήκος 4,2 m, κάτι που το καθιστά ιδανικό για μια άνετη καθημερινότητα, χωρίς δυσκολίες.

Opel Crossland

Ωστόσο οι κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις συνοδεύονται από μεγάλη καμπίνα που μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση την οικογένεια. Το σαλόνι είναι γεμάτο με αποθηκευτικούς χώρους για μικροαντικείμενα και η πίσω σειρά καθισμάτων όχι μόνο αναδιπλώνεται σε αναλογία 60:40 αλλά ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού μπορεί και να σύρεται κατά το διαμήκη άξονα του αυτοκινήτου. Έτσι, ο χώρου αποσκευών κυμαίνεται από τα 410 lt έως τα 510 lt, ενώ εάν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα αυξάνεται στα 1.255 lt.

Η Opel έχει φροντίσει ώστε το Crossland να ενσωματώνει όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά καλούδια και τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας, μέσω δύο συστημάτων infotainment με οθόνη αφής που μπορεί να φτάσει έως και τις 8".

Opel Crossland

Η γκάμα του Crossland περιλαμβάνει εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου, οπότε είναι πληρέστατη. Ο 1.2 Turbo βενζίνης αποδίδει 110 ή 130 PS, με την ισχυρότερη έκδοση να συνεργάζεται αποκλειστικά με 6άρι αυτόματο κιβώτιο. Όσοι πάλι διανύουν συχνά μεγάλες αποστάσεις και χρειάζονται την οικονομία και τη ροπή του ντίζελ, υπάρχει ο 1.500άρης με 110 PS και 250 Νm.

Το Opel Crossland είναι διαθέσιμο σε τρία επίπεδα εξοπλισμού που ονομάζονται Edition, Family Edition και Elegance. Περιλαμβάνουν στοιχεία άνεσης και ασφάλειας που καλύπτουν όλα τα θέλω, χωρίς ουσιαστικές ελλείψεις ούτε για το βασικότερο.

Opel Crossland

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η απόκτηση του Crossland γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα χάρη στο ελκυστικό πρόγραμμα ανταλλαγής, το σύντομο χρόνο παράδοσης και την εγγύηση που ισχύει τόσο για την τιμή της παραγγελίας, όσο και για τα μηχανικά μέρη που καλύπτονται για πέντε έτη. Όπως συμβαίνει και σε όλα τα Opel άλλωστε.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube