Νέο SUZUKI S-CROSS Hybrid SUV, περισσότερο αυτοκίνητο και στην καμπίνα

Νέο SUZUKI S-CROSS Hybrid SUV, περισσότερο αυτοκίνητο και στην καμπίνα

Με ευρύχωρο και κομψό εσωτερικό, στο νέο hybrid SUV SUZUKI S-CROSS αναδεικνύει τις δυνατότητές του πέρα από τα όρια και στη φιλοξενία.

SUZUKI S-CROSS Hybrid SUV

Το νέο SUZUKI S-CROSS σχεδιάστηκε για να δώσει περισσότερο αυτοκίνητο για την κατηγορία του Hybrid SUV, τόσο απ’ έξω όσο και από μέσα. Με πλούσιο εσωτερικό που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες των πελατών για απόδραση και περιπέτεια, προσφέροντας ταυτόχρονα μοναδική άνεση. Με το μεγάλο παρμπρίζ και την πανοραμική ηλιοροφή να ενισχύουν την αίσθηση χώρου και άνεσης.

Με τη σχεδίαση των καθισμάτων και την κομψή επένδυσή τους να έρχονται σε τέλεια αρμονία με την περιπετειώδη φύση του SUZUKI S-CROSS. Με τον οδηγό να αισθάνεται και να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αυτοκινήτου, στην ιδανική θέση οδήγησης, αντλώντας τις πληροφορίες από τον πίνακα οργάνων με την τρισδιάστατη σχεδίαση και την premium εικόνα.

SUZUKI S-CROSS

Η καμπίνα του Hybrid SUV S-CROSS υπογράφει την υψηλή τεχνολογία χάρη σε εξοπλισμό όπως το ηχοσύστημα με την οθόνη των 9 ιντσών. Η οποία σου επιτρέπει να συνδέσεις το smartphone ασύρματα και να εμφανίσεις πληροφορίες για το αυτοκίνητο. Υψηλή τεχνολογία που η Suzuki προσυπογράφει με το περιστροφικό χειριστήριο ALLGRIP SELECT, εγκατεστημένο στην κεντρική κονσόλα.

Ο γενναιόδωρος εσωτερικός χώρος του SUZUKI S-CROSS και το πολυμορφικό, ευέλικτο πορτμπαγκάζ έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις πολλαπλές απαιτήσεις και ανάγκες των οδηγών SUV.

Έτσι το SUZUKI S-CROSS μπορεί να φιλοξενήσει πέντε ενηλίκους χωρίς συμβιβασμούς, επαναπροσδιορίζοντας την κατηγορία των οικογενειακών Hybrid SUV. Με την άνεση των πίσω καθισμάτων να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από των εμπρός και τούμπαλιν. Κυριολεκτικά, καθώς η πλάτη στα πίσω καθίσματα ρυθμίζεται σε κλίση για να εγγυάται βέλτιστη άνεση. Ταυτόχρονα πολλοί αποθηκευτικοί χώροι για μικροπράγματα και εξοπλισμός έρχονται να καλύψουν ανάγκες των επιβατών.

SUZUKI S-CROSS

Το μεγάλο πορτμπαγκάζ με χωρητικότητα 430 λίτρα διευκολύνει τη μεταφορά όλων των ειδών φορτίου, χάρη στο πάτωμα πολλαπλών θέσεων και το διαιρούμενο πίσω κάθισμα 60:40.

Οι δυνατότητες του εσωτερικού απογειώνονται επίσης πέρα από τα όρια με εξοπλισμό όπως διζωνικός κλιματισμός, κονσόλα οροφής με πλαφονιέρα φωτισμού, κεντρική κονσόλα με υποδοχή αποθήκευσης και θύρα USB, κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός με χώρο αποθήκευσης και κεντρικό υποβραχιόνιο πίσω με ποτηροθήκες.

SUZUKI S-CROSS

Όποιος λοιπόν κι αν είναι ο προορισμός και οι δραστηριότητες αναψυχής, το SUZUKI  S-CROSS διαθέτει τον απαραίτητο χώρο και την ενδεδειγμένη άνεση για να φιλοξενήσει πέντε ενηλίκους με τις αποσκευές τους. Κλείσε τώρα ένα test drive στο Suzuki.gr ή επισκέψου το επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων Suzuki στο κοντινότερο κατάστημα, για να δοκιμάσεις το μέλλον της τετρακίνησης με το εμβληματικό S-CROSS.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube