Νέο Continental PremiumContact 7: Ο ιδανικός συνδυασμός

Νέο Continental PremiumContact 7: Ο ιδανικός συνδυασμός

Με καινοτόµες τεχνολογίες και προσαρµοστικό σχεδιασµό πέλµατος, το νέο Continental PremiumContact 7 αποτελεί τον ιδανικό συγκερασµό ασφάλειας και οδηγικής ευχαρίστησης σε όλες τις δηµοφιλείς κατηγορίες αυτοκινήτων.

Μέχρι σήµερα, η σειρά Continental PremiumContact της Continental έχει κατακτήσει αµέτρητες διακρίσεις. Είναι ενδεικτικό πως µόνο το PremiumContact 6 απέσπασε 34 πρώτες θέσεις σε δοκιµές που υπεβλήθη από ανεξάρτητους φορείς. Τώρα τη σκυτάλη παίρνει η νέα γενιά του επιτυχηµένου premium θερινού ελαστικού που έχει αναπτυχθεί µε στόχο να συνδυάζει στον µέγιστο βαθµό την ασφάλεια και την απόλαυση στην οδήγηση.

Για την εξέλιξη της νέας γενιάς η Continental εστίασε σε τρεις τοµείς: Στο ντιζάιν επί συγκεκριµένων διαστάσεων, στο καινοτόµο µίγµα «Red Chili» για τη γόµα και φυσικά στον προσαρµοστικό σχεδιασµό του πέλµατος.

Continental PremiumContact 7

Όπως και το µοντέλο υψηλών επιδόσεων SportContact 7, έτσι και το Continental PremiumContact 7 είναι συµβατό µε µια ευρύτατη γκάµα οχηµάτων, ανεξάρτητα από το βάρος, το µέγεθος και το σύστηµα κίνησής τους.

Εκτός από χαµηλότερη αντίσταση κύλισης, µεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αποτελεσµατικότερο φρενάρισµα, το PremiumContact 7 αποδίδει σωστά στο ευρύτερο δυνατό εύρος θερµοκρασιών, επιτυγχάνοντας υψηλή πρόσφυση ακόµα και σε χαµηλές θερµοκρασίες. Ιδιαίτερα σηµαντικό χαρακτηριστικό για την καθηµερινότητα που δεν είναι εύκολο να έρθουν γρήγορα τα λάστιχα σε θερµοκρασία λειτουργίας.

Η δε προσαρµοστική σχεδίαση του πέλµατος εξασφαλίζει µεγαλύτερη σταθερότητα και άνεση τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγµένο οδόστρωµα, µε τα φαρδιά πλευρικά ανοίγµατα να διευκολύνουν την αποµάκρυνση του νερού και να παρέχουν καλύτερη επαφή µε τον δρόµο.

Continental Premium Contact 7

Η σειρά Continental PremiumContact 7 έχει υποβληθεί σε εξοντωτικές δοκιµές και ενδελεχείς ελέγχους τόσο στο εργαστήριο όσο και σε πίστες δοκιµών ανά τον κόσµο, ενώ το χιλιοµετρικό ωφέλιµό του δοκιµάστηκε επίσης διεξοδικά.

Ύστερα από 150.000 km µετρήθηκε κατά 10% αυξηµένο σε σύγκριση µε το PremiumContact 6, µε παράλληλη βελτίωση στον χειρισµό στο βρεγµένο κατά 5%, στο φρενάρισµα στο βρεγµένο έως και 7% και στην αντοχή στην υδρολίσθηση κατά 2%.

Το Continental PremiumContact 7 είναι ήδη διαθέσιµο στην Ελλάδα σε επιλεγµένες διαστάσεις, ενώ εντός του 2023, η γκάµα για µεγαλώσει για να περιλαµβάνει όλες τις δηµοφιλείς διαστάσεις για ζάντες µε διάµετρο από 16” έως και 21 ίντσες.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube