Νέο Bridgestone Turanza All Season 6: Η κορυφαία επιλογή για όλη τη διάρκεια του χρόνου

Νέο Bridgestone Turanza All Season 6: Η κορυφαία επιλογή για όλη τη διάρκεια του χρόνου

Το νέο ελαστικό Bridgestone Turanza 6 είναι έτοιμο για χρήση σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα αι έρχεται με νέες τεχνολογίες για να διαπρέψει στο βρεγμένο οδόστρωμα.

Bridgestone Turanza All Season 6

Το Bridgestone Turanza All Season 6 είναι ένα premium ελαστικό τουρισμού για όλες τις εποχές του χρόνου με τεχνολογία ENLITEN -ενός συνδυασμού τεχνολογιών αιχμής που παρέχει μέγιστη ασφάλεια, εξαιρετική απόδοση και βελτιωμένα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα ελαστικά Bridgestone είναι έτοιμα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. 

Το Bridgestone Turanza All Season 6 διαθέτει βελτιστοποιημένο σχεδιασμό πέλματος και νέα σύνθεση γόμας για βελτιωμένη επαφή με την άσφαλτο, ακόμα καλύτερη απομάκρυνση του νερού και παγίδευση του χιονιού, καθώς και ισορροπημένη απόδοση σε κάθε επιφάνεια. 

Bridgestone Turanza All Season 6

Σχεδιασμένο για να αποδίδει όλο το χρόνο, το νέο Turanza All Season 6 εξελίχθηκε ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της αγοράς στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες ευρωπαίοι οδηγοί, οι οποίοι αφού ανέπτυξαν τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στους δρόμους, κατέθεσαν τι θέλουν από ένα ελαστικό τουρισμού για όλες τις εποχές.

Με ολοένα και περισσότερους οδηγούς να επενδύουν σε all season ελαστικά και την κατηγορία να αντιπροσωπεύει πλέον το 21% της ευρωπαϊκής αγοράς, η Bridgestone κατέθεσε όλη την τεχνογνωσία στο νέο Turanza All Season 6 με σκοπό να κατασκευάσει ένα ελαστικό που θα προσφέρει κορυφαία απόδοση, ευκολία και ασφάλεια ακόμη και στις πιο απρόβλεπτες συνθήκες που μπορεί να συναντήσουν οι ευρωπαίοι οδηγοί.

Bridgestone Turanza All Season 6

Κυριότερο χαρακτηριστικό του νέου Turanza All Season 6 είναι η εξαιρετική απόδοσή του στην πέδηση κάθε εποχή. Κι αυτό προκύπτει από τις δοκιμές που πραγματοποίησαν ανεξάρτητοι ευρωπαϊκοί οργανισμοί, όπως ο γερμανικός TÜV SÜD, οι οποίες κατέταξαν το νέο ελαστικό της Bridgestone στην κορυφή της κατηγορίας του όσον αφορά το φρενάρισμα σε βρεγμένο, στεγνό ή χιονισμένο δρόμο. 

Στο χιόνι μάλιστα, ο TÜV SÜD έκανε ειδική μνεία σημειώνοντας τις κορυφαίες δυνατότητες του Bridgestone Turanza All Season 6 όχι μόνο στο φρενάρισμα, αλλά και στην πρόσφυση και το χειρισμό στις στροφές. Επίδοση που μαζί με τη σήμανση 3PMSF, διασφαλίζει ότι το νέο ελαστικό μπορεί να διαχειριστεί με επιτυχία κάθε χειμερινή πρόκληση. Κι όλα αυτά παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, καθώς η χιλιομετρική του απόδοση έχει βελτιωθεί 20% σε σχέση με το Bridgestone Weather Control A005 EVO που αντικαθιστά στη γκάμα της εταιρείας.

Bridgestone Turanza All Season 6

Το νέο Bridgestone Turanza All Season 6, που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη, είναι κατάλληλο για όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα και SUV, συμπεριλαμβανομένων τόσο των ηλεκτρικών όσο και αυτών που κινούνται με φυσικό αέριο. Είναι διαθέσιμο σε 85 διαστάσεις, για τροχούς από 16 έως 21’’, καλύπτοντας έτσι περίπου το 96% της ζήτησης για ελαστικά τουρισμού όλων των εποχών.


Αγοράζοντας το νέο Turanza All Season 6, η οποιοδήποτε άλλο ελαστικό από την πλούσια γκάμα της Bridgestone, σε κάποιο από το συνεργαζόμενο δίκτυο καταστημάτων της ΕΛΑΣΤΡΑΚ, γίνεστε αυτόματα μέλος του Elastrak club για να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια και δώρα.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube