Νέα Porsche Cayenne: Aκόμη πιο Σπορ, πιο Άνετη, πιο Luxury

Νέα Porsche Cayenne: Aκόμη πιο Σπορ, πιο Άνετη, πιο Luxury

Όπως συμβαίνει με κάθε εξέλιξη του απόλυτου all-rounder της Porsche, οι δυνατότητες της νέας Porsche Cayenne διευρύνθηκαν εντυπωσιακά σε κάθε τομέα.

Porsche Cayenne

H Porsche αναθεώρησε ριζικά τη νέα Cayenne προκειμένου να πετύχει το στόχο που την ήθελε ακόμα καλύτερη σε όλα τα πεδία

Δηλαδή με ακόμα πιο σπορ οδηγικά χαρακτηριστικά στην άσφαλτο, μα ταυτόχρονα περισσότερη άνεση και πολυτέλεια σε κάθε έδαφος.

Για να το πετύχουν αυτό, οι μηχανικοί της εταιρείας εξέλιξαν την ανάρτηση με το σύστημα ενεργής απόσβεσης Porsche Active Suspension Management (PASM) ακόμα περισσότερο. 

Porsche Cayenne

Ένα ακόμα σημείο τεχνολογικής υπεροχής της νέας Porsche Cayenne είναι τα στάνταρ φώτα Matrix LED.

Τα νέα αμορτισέρ διαθέτουν τεχνολογία δύο βαλβίδων με ξεχωριστά στάδια επαναφοράς και συμπίεσης, επιτρέποντας τέλεια δυναμικά χαρακτηριστικά σε όλες τις συνθήκες καθώς και κορυφαία άνεση ακόμα και στις χαμηλές ταχύτητες.

Με λίγα λόγια, το αποτέλεσμα είναι μια ανάρτηση που λειτουργεί ιδανικά ανεξάρτητα από τις συνθήκες του δρόμου και τις απαιτήσεις του οδηγού.

Porsche Cayenne

Η εξαιρετική οδηγική εμπειρία μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από την νέα ρυθμιζόμενη αερανάρτηση που διαθέτει τεχνολογία με δύο θαλάμους και δύο βαλβίδες.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζει ακόμη περισσότερη άνεση και σταθερότητα, μαζί με τέλειο έλεγχο του αμαξώματος στη σπορ οδήγηση. 

Porsche Cayenne

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της νέας ρυθμιζόμενης αερανάρτησης, είναι πως διαφοροποιεί ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της άρα και τη συνολική συμπεριφορά του αυτοκινήτου ανάλογα με πιο προφίλ από τα Normal, Sport και Sport Plus έχει επιλέξει ο οδηγός.

Ένα ακόμα σημείο τεχνολογικής υπεροχής της νέας Porsche Cayenne είναι τα φώτα Matrix LED που περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό και εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στη νυχτερινή οδήγηση.

Porsche Cayenne

Στον προαιρετικό εξοπλισμό δε, υπάρχει και το ακόμα πιο εντυπωσιακό σύστημα HD Matrix LED, που σημαίνει 32.000 pixels σε κάθε φωτιστικό σώμα άρα ασυναγώνιστη ορατότητα ακόμα και στο βαθύ σκοτάδι. Η φωτεινότητά του ρυθμίζεται αυτόματα ανάμεσα σε 1.000 διαφορετικά επίπεδα ανάλογα τις συνθήκες που επικρατούν.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube