Κινηθείτε με ασφάλεια σε κάθε δρόμο χάρη στη μόνιμη τετρακίνηση του Honda CR-V Hybrid

Κινηθείτε με ασφάλεια σε κάθε δρόμο χάρη στη μόνιμη τετρακίνηση του Honda CR-V Hybrid

Οι εντός και εκτός δρόμου διαδρομές γίνονται πιο ασφαλείς και απολαυστικές με την τετρακίνητη έκδοση του νέου υβριδικού CR-V.

Το νέο Honda CR-V Hybrid είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για άνετα και ξεκούραστα ταξίδια ανεξαρτήτως τύπου εδάφους. Το ιαπωνικό SUV απευθύνεται στον οικογενειάρχη που δίνει έμφαση στην ασφάλεια, την ποιότητα και τους χώρους, ενώ θέλει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο αυτοκίνητό του. 

Το υβριδικό σύστημα i-MMD της Honda που συνδυάζει βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων i-VTEC με ηλεκτροκινητήρα συνδυαστικής απόδοσης 184 PS, εκτός από εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση δίνει και τη δυνατότητα ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μόνιμης τετρακίνησης, απογειώνοντας τις εντός και εκτός δρόμου δυνατότητες του SUV. 

Το Έξυπνο Σύστημα Ελέγχου (Intelligent Control System) αντιλαμβάνεται πότε οι εμπρός τροχοί δεν έχουν τη βέλτιστη πρόσφυση στέλνοντας ακαριαία δύναμη στον πίσω άξονα. Η ταχύτητα με την οποία γίνεται η αλλαγή είναι εντυπωσιακή, χάρη στην απόκριση του ηλεκτροκινητήρα. Όταν η κλίση του εδάφους αυξηθεί, το σύστημα στέλνει αυτόματα μέχρι και το 60% της δύναμης στον πίσω άξονα, ενώ σε ιδανικές συνθήκες, το όχημα μετατρέπεται σε προσθιοκίνητο για εξοικονόμηση ενέργειας. 

Honda CR-V Hybrid

Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος λειτουργεί επικουρικά στο έξυπνο σύστημα τετρακίνησης, επιτρέποντας στον οδηγό να κινηθεί άνετα σε χωματόδρομους. Παρόλα αυτά, το κέντρο βάρους του οχήματος παραμένει χαμηλό, συμβάλλοντας στον καλύτερο έλεγχο του αμαξώματος στις στροφές.

Η εξελιγμένη ανάρτηση του Honda CR-V Hybrid αποτελείται από νέα γόνατα MacPherson μπροστά και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση σε κάθε δρόμο και κορυφαία ποιότητα κύλισης. Το στήσιμο του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με την εξαιρετική ηχομόνωση και το προηγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης προσφέρουν μια εμπειρία ταξιδιού που θα μείνει αξέχαστη στους επιβάτες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube