Η δυναμική εμφάνιση του Honda CR-V Hybrid μαγνητίζει τα βλέμματα

Η δυναμική εμφάνιση του Honda CR-V Hybrid μαγνητίζει τα βλέμματα

Χωρίς να μεταβάλει σημαντικά τις εξωτερικές του διαστάσεις το νέο CR-V Hybrid υιοθετεί ένα αρκετά πιο μοντέρνο design ενσωματώνοντας παράλληλα την πιο πρόσφατη σχεδιαστική φιλοσοφία της Honda.

Το νέο Honda CR-V Hybrid ξεχωρίζει στο δρόμο χάρη στη μοντέρνα και δυναμική του σχεδίαση η οποία, εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, συμβάλλει στην αεροδυναμική αλλά και στην πρακτικότητα του μοντέλου.

Η σιλουέτα που χαρακτηρίζει όλες τις γενιές του ιαπωνικού SUV έχει εξελιχθεί στην πέμπτη γενιά του CR-V. Το μακρύτερο μεταξόνιο (+32mm), οι μικροί πρόβολοι, τα φουσκωμένα φτερά που καλύπτουν τους μεγαλύτερους τροχούς με ζάντες αλουμινίου 18”, χαρίζουν μια αθλητική και συνάμα περιπετειώδη εμφάνιση στο νέο SUV της Honda. 

Η επιβλητική γρίλια επεκτείνεται μέσα στα επιθετικά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED που την πλαισιώνουν ενώ τα έντονα νεύρα στο καπό και ο ανάγλυφος προφυλακτήρας αποπνέουν δύναμη.

Στο πίσω μέρος, η μεγάλη πόρτα του χώρου αποσκευών προσφέρει χαμηλό κατώφλι φόρτωσης, με τα φωτιστικά σώματα να αγκαλιάζουν το παρμπρίζ και να επεκτείνονται στο προφίλ.

Honda

Οι προστατευτικές ποδιές στους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ αποκαλύπτουν τον διττό χαρακτήρα του μοντέλου που μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά εντός και εκτός δρόμου. Ταυτόχρονα, οι λεπτομέρειες από χρώμιο στο πλαίσιο τον παραθύρων, τη γρίλια, τα μαρσπιέ και κάτω από το πίσω παρμπρίζ, δίνουν μια νότα πολυτέλειας στο επιβλητικό αμάξωμα.

Το CR-V Hybrid διατίθεται σε μια γκάμα από 8 αποχρώσεις (Rallye Red, Lunar Silver M., Modern Steel M., Cosmic Blue M., Platinum White P., Crystal Black P. και Premium Agate Brown P.) που αναδεικνύουν τις όμορφες καμπύλες του αμαξώματος.

Η πλούσια γκάμα αξεσουάρ για το Honda CR-V Hybrid περιλαμβάνει τα εξής διακοσμητικά πακέτα:
•    Aero Pack: Αεροδυναμικές προεκτάσεις στους προφυλακτήρες, πλευρικά σκαλοπάτια και αεροτομή οροφής για σπορ και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.
•    Style Pack: Διακοσμητικά στοιχεία στο κάτω μέρος των προφυλακτήρων και των μαρσπιέ βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος.
•    Convenience Pack: Πλευρικά προστατευτικά, προστατευτικά θυρών και λασπωτήρες, που σχεδιάστηκαν για προστασία του αμαξώματος από γρατζουνιές, σκόνη και άμμο.
•    Ζάντες αλουμινίου 18” CR1801 με δέκα ακτίνες, ή ζάντες αλουμινίου 19” CR1901 με πέντε διάτρητες ακτίνες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube