Η Bridgestone είναι η σωστή επιλογή και στα ελαστικά μεγάλης διάστασης

Η Bridgestone είναι η σωστή επιλογή και στα ελαστικά μεγάλης διάστασης

Είτε πρόκειται για mainstream μοντέλα είτε για σπορ, για θερινή ή χειμερινή χρήση, οι σειρές ελαστικών Bridgestone προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε ελαστικά μεγάλων διαστάσεων για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Και μπορείς να τα αποκτήσεις με έκπτωση έως €100.

Bridgestone

Κάποτε, τα μεγάλης διαμέτρου ελαστικά ήταν προνόμιο μόνο των σπορ αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων. Πλέον όμως, ελαστικά διάστασης 17, 18 ή και ακόμα μεγαλύτερων ιντσών συναντώνται σε ολοένα και περισσότερα καθημερινά οικογενειακά αυτοκίνητα ή SUV.

Σε μια μικρή αγορά όπως είναι η ελληνική, αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε πρόβλημα όταν έρθει η ώρα της αντικατάστασης και μπεις στη διαδικασία αναζήτησης ενός νέου σετ. Λύση σε αυτό δίνει η Bridgestone, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής ελαστικών, που προσφέρει και στην ελληνική αγορά μια μεγάλη γκάμα μεγάλης διαμέτρου ελαστικών που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη των ιδιοκτητών τόσο συμβατικών όσο και αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Είτε οι οδηγοί τους αναζητούν λάστιχα για σπορ αυτοκίνητο είτε για κάποιο SUV, η γκάμα της Bridgestone μπορεί να δώσει τη λύση είτε πρόκειται για ελαστικά επιδόσεων είτε για μικτές ή χειμερινές συνθήκες.

Bridgestone

Ας δούμε όμως τις σειρές ελαστικών που προσφέρει η Bridgestone και σε μεγάλες διαστάσεις στην ελληνική αγορά και τι προσφέρει η κάθε μια από αυτές:

Bridgestone Turanza: Το Turanza είναι ένα premium ελαστικό για συμβατικά ή ηλεκτρικά αυτοκίνητα που προσφέρει στους οδηγούς αίσθηση σιγουριάς και τον απόλυτο έλεγχο σε βρεγμένο ή στεγνό οδόστρωμα. Διαθέσιμο σε θερινό, με την υψηλότερη αξιολόγηση απόδοσης στο φρενάρισμα και τις στροφές σε βρεγμένο οδόστρωμα ή All Season με εξαιρετικές επιδόσεις πέδησης όλες τις εποχές του χρόνου.

Bridgestone Potenza: Η ειδική σειρά της Bridgestone για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων ανεξαρτήτως κατηγορίας. Παρέχει άριστη σταθερότητα σε στροφές και ευθεία, κορυφαίες επιδόσεις στο φρενάρισμα και εξαιρετικό έλεγχο ακόμα και στο βρεγμένο. Κατάλληλο για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία οδήγησης.

Bridgestone Dueler: Έχοντας σχεδιαστεί με όλες τις προηγμένες τεχνολογίες της Bridgestone, η σειρά Dueler παρέχει ισορροπημένα ελαστικά, που προσφέρουν στους λάτρεις της off-road οδήγησης τη δυνατότητα να οδηγήσουν όπου θέλουν σε χώμα, λάσπη ή άσφαλτο, προσφέροντας εξαιρετικό χειρισμό και έλεγχο όλο το χρόνο, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Bridgestone

Bridgestone Weather Control: H σειρά Weather Control προσφέρει premium ελαστικά για όλες τις εποχές που συνδυάζουν χαρακτηριστικά θερινού και χειμερινού ελαστικού, παρέχοντας ανώτερες επιδόσεις, άνεση και πλήρη έλεγχο όλο το χρόνο.

Bridgestone Blizzak DM-V3: Για τις δύσκολες χειμερινές συνθήκες, το νέο χειμερινό ελαστικό χωρίς ακίδες για οχήματα SUV και 4x4 ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες ώστε να αποδίδει καλύτερα και να αντέχει περισσότερο σε ακραίες συνθήκες χιονιού και πάγου.

Bridgestone Ecopia: Προσφέροντας εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ασφάλειας, ανθεκτικότητας και οικονομίας, η σειρά ελαστικών Ecopia συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των ρύπων, προσφέροντας παράλληλα την άνεση και τον χειρισμό που θα περιμένατε από ένα κορυφαίο ελαστικό της Bridgestone.

Με αυτές τις σειρές ελαστικών η Bridgestone συνεχίζει να καινοτομεί και να προσφέρει ελαστικά υψηλής ποιότητας για κάθε ανάγκη και αυτοκίνητο, κάνοντας την επιλογή του σωστού ελαστικού πιο εύκολη από ποτέ.

Μάλιστα, η Bridgestone-Elastrak, επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών Bridgestone στην Ελλάδα, προσφέρει τώρα όλα τα ελαστικά με διάμετρο ζάντας από 17 ίντσες και πάνω, με έκπτωση έως και €100 σε νέες και μειωμένες τιμές για όλο τον Νοέμβριο. Προσφορά που ισχύει για όλα τα επιβατικά, 4x4 και ημιφορτηγά σε όλο το δίκτυο συνεργατών της.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube