Η Black Friday ήρθε στην Opel με εκπτώσεις και άμεση παράδοση

Η Black Friday ήρθε στην Opel με εκπτώσεις και άμεση παράδοση

Η Opel Hellas συμμετέχει στο θεσμό του Black Friday και μέχρι τις 25 Νοεμβρίου θα προσφέρει όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της σε ειδικές τιμές, με άμεσο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τελικής τιμής.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel συμμετέχει ενεργά στον φετινό εμπορικό θεσμό του Black Friday προσφέροντας σημαντικά οφέλη σε όσους επισκεφθούν τις εκθέσεις της και προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιβατικού ή επαγγελματικού μοντέλου της. 

Δίχως υπερβολή, με τη νέα προωθητική της καμπάνια, η Opel Hellas δίνει λύση στα δύο σημαντικότερα προβλήματα που ταλανίζουν σήμερα την αγορά αυτοκινήτου: Τις ιλιγγιώδεις αυξήσεις τιμών και τους μεγάλους χρόνους παράδοσης των καινούργιων μοντέλων. Στοιχεία που αποτρέπουν αρκετούς από το να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του αυτοκινήτου τους ή απλά στην αγορά ενός νέου.

Πιο αναλυτικά, μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες που θα επισκεφθούν κάποια από τις πολυάριθμες εκθέσεις της Opel στη χώρα μας μπορούν να αποκτήσουν το επιβατικό ή επαγγελματικό μοντέλο της επιθυμίας τους σε ειδικές τιμές, ετοιμοπαράδοτο ή σε σύντομο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τιμής. Δηλαδή, όσοι προχωρήσουν σε παραγγελία δεν θα δουν την τιμή να αυξάνεται μέχρι να έρθει η ώρα της παράδοσης, όπως δυστυχώς συμβαίνει αρκετά συχνά τους τελευταίους μήνες σε πολλά μοντέλα με μεγάλο χρόνο παράδοσης.

Opel Black Friday

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις προσφορές της Black Friday συμμετέχει σχεδόν στο σύνολό της η γκάμα της Opel, η οποία απαρτίζεται από μοντέλα που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών. Αυτών που αναζητούν ένα συμβατικό αυτοκίνητο που καίει βενζίνη ή ντίζελ αλλά και των οδηγών που θέλουν να περάσουν στην εξηλεκτρισμένη εποχή, αποκτώντας ένα υβριδικό ή αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. 

Οι προβολείς -και όχι άδικα βέβαια- στρέφονται στα SUV μοντέλα της Opel που συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον: στο τολμηρό σχεδιαστικά Mokka, το αξιόπιστο Crossland και το κορυφαίο σε χώρους Grandland.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη γκάμα οχημάτων ελευθέρου χρόνου, που εκφράζει απόλυτα τη νέα εποχή Opel, τη Γερμανική υπεροχή στην αξιοπιστία και τις κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες της μάρκας.

Opel Black Friday

Την γκάμα των SUV πλαισιώνουν το best seller Corsa αλλά και το νέο Astra, το οποίο λαμβάνει συνεχώς διεθνείς βραβεύσεις. Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες θα βρουν τον ιδανικό συνεργάτη που θα καλύψει με ιδανικό τρόπο κάθε ανάγκη τους ανάμεσα στα βαν Combo Cargo, Vivaro και Movano.

Κλείνοντας, αξίζει να επισημάνουμε ότι πέρα από τις χαμηλότερες τιμές που προβλέπει η νέα προωθητική καμπάνια, η Opel έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τελικής τιμής για όλη την γκάμα των μοντέλων της, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον. Συνοδεύοντας επιπλέον όλα τα μοντέλα της με 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Το Πρόγραμμα Opel Black Friday έχει ήδη ξεκινήσει και θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022. Επισκέψου τώρα μια έκθεση της Opel ή ζήτησε προσφορά συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρεις εδώ.

Opel Black Friday

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube