Χρηματικά έπαθλα αξίας €20.000 από την ST Suspensions

Χρηματικά έπαθλα αξίας €20.000 από την ST Suspensions

Η νέα καμπάνια της ST Suspensions περιλαμβάνει πλούσια δώρα και μεγάλα χρηματικά έπαθλα για όλους τους συμμετέχοντες.

Η ST Suspensions ξεκινά τον διαγωνισμό «Cash for content» που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιουλίου, με χρηματικά έπαθλα και πλούσια δώρα συνολικής αξίας €20.000.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό είναι να αγοράσετε κατά τη διάρκεια της καμπάνιας μία ολοκληρωμένη ανάρτηση coilover της ST Suspensions μέσω του προγράμματος «Make it yours». Οι δυνατότητες χρωματικής εξατομίκευσης είναι πολύ μεγάλες με 18 διαθέσιμα χρώματα για τα ελατήρια, καθώς και επιλογή για να γράψετε μια δική σας φράση που θα αποτελείται από έως 25 γράμματα ή ψηφία. 

Στη συνέχεια, θα πρέπει να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου σας με εσάς ή χωρίς στο Facebook ή/και το Instagram με hashtag #styourcontent.

ST suspensions

Με το που πραγματοποιήσετε τη δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την εξατομικευμένη χρωματικά ανάρτηση του αυτοκινήτου σας, η ST Suspensions θα πραγματοποιήσει επιστροφή €80 στον λογαριασμό και θα σας στείλει και δώρα αξίας €60 από την μπουτίκ της. 

Οι δέκα πιο δημιουργικές και εντυπωσιακές φωτογραφίες θα λάβουν σημαντικά χρηματικά έπαθλα που κυμαίνονται από €500 για τον δέκατο και φτάνουν τις €7.500 για την καλύτερη φωτογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι αναρτήσεις coilover και τα ρυθμιζόμενα σε ύψος ελατήρια της ST Suspensions εξασφαλίζουν δυνατότητα συμμετοχής σε αυτόν τον δυνατό διαγωνισμό.

Για να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και θα σας επιτρέψει να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό απευθυνθείτε στον επίσημο αντιπρόσωπο Τροχός ΕΠΕ στην λ. Καζαντζάκη 21 (210 59 07 406) ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του.

[Πηγή: ST Suspensions]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube