ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE
node/40298

H vέα BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE είναι εδώ!

Η νέα βενζίνη BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, με περισσότερα οκτάνια, μπορεί να σας πάει πιο μακριά, προσφέροντας στον κινητήρα σας «super» προστασία και «super» επιδόσεις!

Η γκάμα των καυσίμων BP έγινε ακόμα καλύτερη, καθώς η νέα βενζίνη Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE έρχεται να συμπληρώσει τις επιλογές του οδηγού, μαζί με τις ήδη υπάρχουσες βενζίνες της εταιρείας: Την BP Unleaded 95 οκτανίων και την BP Ultimate Unleaded 100 οκτανίων, και οι δύο με τεχνολογία ACTIVE.

Η πρωτοποριακή σύνθεση, που έχουν όλα τα καύσιμα ΒΡ, χρησιμοποιεί τεχνολογία ACTIVE για να καταπολεμήσει τη βρωμιά του κινητήρα με δύο έξυπνους τρόπους, χάρη στα ενεργά μόρια του καυσίμου που: 
► Προσκολλώνται στα κατάλοιπα του κινητήρα, απομακρύνοντάς τα από τα κρίσιμα μέρη του.
► Καλύπτουν τις μεταλλικές επιφάνειες του καθαρού κινητήρα, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα, που εμποδίζει τα κατάλοιπα να στερεοποιούνται.

ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE

Τώρα η ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, η νέα βενζίνη με περισσότερα οκτάνια, προσφέρει στον κινητήρα «super» προστασία και «super» επιδόσεις και με τη συνεχή χρήση της:
► Βοηθά τον κινητήρα να λειτουργεί σαν καινούργιος
► Βοηθά στη μείωση της πιθανότητας το αυτοκίνητό σας να χρειαστεί συντήρηση εκτός προγράμματος
► Μπορεί να σας πάει ακόμα πιο μακριά, προσφέροντας περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα*

Διότι η BP ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των πελατών της και είναι δίπλα τους σε όποια διαδρομή κι αν επιλέξουν.

ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE

Ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και διαδρομών η νέα μας βενζίνη BP Super Unleaded 98 επιτρέπει να απολαμβάνετε περισσότερες στιγμές με χαμόγελα ανά λίτρο. 

Με το αυτοκίνητό μας όλοι ζούμε πολλά... τώρα έχουμε την επιλογή να του το ανταποδώσουμε με τη νέα ΒΡ Super Unleaded 98 οκτανίων.

Μάθε περισσότερα στο www.bpfuels.gr 

* Σε σύγκριση με τα κοινά καύσιμα 95 οκτανίων. Τα πλεονεκτήματα μπορεί να διαφέρουν λόγω παραγόντων όπως ο τύπος του οχήματος, οι συνθήκες και ο τρόπος οδήγησης.