Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3: Υψηλές επιδόσεις παντός καιρού

Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3: Υψηλές επιδόσεις παντός καιρού

Η 3η γενιά του βραβευμένου Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις όλο τον χρόνο και υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Με το τρίτης γενιάς Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3, η πολυβραβευμένη σειρά ελαστικών 4 εποχών της Goodyear προσφέρει στους οδηγούς μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ακόμα καλύτερες επιδόσεις σε στεγνό, βρεγμένο ή ακόμα και χιονισμένο οδόστρωμα.

Η δυνατότητα του Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 να παρέχει υψηλές επιδόσεις όλο τον χρόνο πηγάζει από τρεις τεχνολογίες που έχει εξελίξει η μάρκα. Η πρώτη ακούει στο όνομα Dry Handling και ευθύνεται για την ικανότητα του νέου ελαστικού της Goodyear να προσφέρει μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος, αλλά και βελτιωμένο χειρισμό σε στεγνό οδόστρωμα. Αναλυτικότερα, τα νέα πιο ανθεκτικά μπλοκ της στεφάνης και των ώμων φροντίζουν ώστε να παραμορφώνεται λιγότερο το ελαστικό κατά τη διάρκεια έντονων ελιγμών, προσφέροντας έτσι στον οδηγό καλύτερο χειρισμό και μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος από οποιαδήποτε ταχύτητα.

Η τεχνολογία Aqua Control με τη σειρά της, χάρη στο νέο μοτίβο και τις βαθιές και ευρείες αυλακώσεις αποστράγγισης του πέλματος, μειώνει τις πιθανότητες υδρολίσθησης και μάλιστα σε όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού, αφού με την φθορά του ελαστικού που φέρνει το πέρασμα του χρόνου, αναπτύσσονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μειώνεται η δυνατότητά τους να διασπείρουν το νερό. Παρέχοντας και σε αυτές τις συνθήκες μειωμένες αποστάσεις ακινητοποίησης και ασφαλή οδική συμπεριφορά. 

Η τρίτη τεχνολογία που έχει αναπτύξει η Goodyear και δίνει το παρόν στο Vector 4 Seasons Gen-3 είναι η Snow Grip που ευθύνεται για την υψηλή πρόσφυση και τον ακόμα καλύτερο χειρισμό σε χιονισμένους δρόμους. Η τεχνολογία αυτή αποτυπώνεται στην σχεδίαση του φαρδιού καμπυλόγραμμου πέλματος με τις έντονες εγκοπές στο κεντρικό τμήμα του, οι οποίες παγιδεύουν το χιόνι ανάμεσά τους εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσφυση ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως είναι αυτές ενός δρόμου στρωμένου με χιόνι και πάγο.

Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3

Βραβευμένες επιδόσεις
Συνεχίζοντας την παράδοση των προκατόχων του, το Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3 έχει κερδίσει ουκ ολίγα βραβεία σε συγκριτικές δοκιμές απέναντι στους σημαντικότερους ανταγωνιστές του. Έχει αποσπάσει την κορυφαία διάκριση για τις συνολικές επιδόσεις του από το γερμανικό Auto Bild και το βρετανικό Tyre Reviews, ενώ επιμέρους βραβεία έχει κατακτήσει από τα γερμανικά Auto Zeitung και Auto Motor und Sport, αλλά και το βρετανικό Auto Express, τόσο για τις επιδόσεις του στο φρενάρισμα σε όλες τις συνθήκες καιρού, όσο για τις οικολογικές του επιδόσεις, τη συνδρομή του σε χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και τέλος, για το υψηλό value for money που προσφέρει η αναλογία τιμής, επιδόσεων και μακράς διάρκειας ζωής που το χαρακτηρίζουν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube