Φρένα ό,τι να ’ναι... ή φρένα Mintex;

Φρένα ό,τι να ’ναι... ή φρένα Mintex;

Η άριστη λειτουργική κατάσταση των φρένων έχει δύο αδιάψευστους εκπροσώπους: Το πεντάλ και τη Mintex.

Mintex, braking with tradition

Η ασφάλεια στη μετακίνηση με αυτοκίνητο εξαρτάται άμεσα από την κατάσταση των φρένων του. Είναι λοιπόν απαραίτητο να βρίσκονται πάντα σε φόρμα.
 
Με κάθε πάτημα του πεντάλ, η φθορά των υλικών τριβής αυξάνεται. Οπότε εκείνο που χρειάζεται να γνωρίζει ο οδηγός είναι μέχρι πού μπορεί να φτάσει και αν τα υλικά τριβής στο αυτοκίνητο επιβεβαιώνουν ανά πάσα στιγμή όσα υπόσχονται. Έτσι δεν θα βρεθεί ποτέ προ εκπλήξεων, καταλήγοντας να θέσει την ασφάλειά του σε κίνδυνο ή να ξοδέψει αργότερα μια περιουσία. Με λίγα λόγια, για τα καλύτερα και οικονομικά πιο αποδοτικά φρένα οι ασφαλείς συνιστώσες είναι δύο: Σωστό timing και υλικά τριβής Mintex.

Σήμερα, η Mintex αποτελεί μέλος του TMD Friction Group, του μεγαλύτερου εξειδικευμένου κατασκευαστή και ηγέτη τόσο στην πρώτη τοποθέτηση όσο και στον κόσμο των προϊόντων φρένων ύστερα από την αγορά.Mintex, braking with tradition 
Η συνεχής ανάπτυξη των προϊόντων της Mintex έχει αποδείξει την αξία της στον δρόμο. Μια φιλοσοφία που συνεχίζει να καθοδηγεί την εταιρεία και η οποία σήμερα επιτρέπει στη Mintex να παραμένει εμπρός από τον ανταγωνισμό.

Η TMD Friction, από τον σχεδιασμό μέχρι και την κατασκευή, φροντίζει κάθε νέο προϊόν Mintex να υποβάλλεται σε εντατικές δοκιμές ανώτερες από αυτές που ορίζει το πρότυπο ECE-R90 της ΕΕ. 

Αυτές οι δεξιότητες και αξίες παγκόσμιας κλάσης, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της TMD Friction όσον αφορά την πρώτη τοποθέτηση, υποστηρίζουν προγράμματα R&D, επιτρέποντας στη Mintex να εξελίσσεται διαρκώς επιτυγχάνοντας νέα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας στην ελεύθερη αγορά των υλικών τριβής και στα αναλώσιμα των φρένων.
Mintex, braking with tradition
Ο ιδιώτης ή ο επαγγελματίας μέσα από το website της Mintex μπορεί να εντοπίσει ή/και να αγοράσει ό,τι αφορά τα φρένα του αυτοκινήτου: Τακάκια και θερμουί, δισκόπλακες, σιαγόνες και ταμπούρα, κάθε είδους ανταλλακτικό και υγρά φρένων. 

Τα εργαλεία γι’ αυτήν του την αναζήτηση είναι δύο:
- Brakebook… για την ταυτοποίηση κάθε εξαρτήματος φρένων, για κάθε μάρκα αυτοκινήτου, με εβδομαδιαία ενημέρωση. Ιδανικό επίσης για χρήση σε εμπορικά καταστήματα και συνεργεία.
- Λεπτομερής ενημέρωση… Ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα της Mintex.

Στοιχεία επικοινωνίας τηλ.: 210 95 31 690-3 και www.electra-hellas.gr

Η Mintex, με 100 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον χώρο των φρένων, βρίσκεται πάντα ένα βήμα εμπρός από τον ανταγωνισμό, εγγυώμενη την ασφάλεια στις μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube