BILSTEIN: Πώς να επιλέξω το σωστό αμορτισέρ για το αυτοκίνητο μου

BILSTEIN: Πώς να επιλέξω το σωστό αμορτισέρ για το αυτοκίνητο μου

Με τρεις διαφορετικούς τύπους αμορτισέρ από τη σειρά προϊόντων αντικατάστασης OE της BILSTEIN, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που είναι καταλληλότερο για εσάς και το αυτοκίνητο σας.

Bilstein

Η σωστή επιλογή αμορτισέρ πρέπει να είναι κατάλληλη για το αυτοκίνητό μας έτσι ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή οδική συμπεριφορά αλλά και την απαραίτητη άνεση στους επιβαίνοντες. Η πλήρη γκάμα της BILSTEIN προσφέρει λύσεις για κάθε οδηγό ανεξάρτητα από τον τύπο του οχήματός του.

BILSTEIN B4 OE: Εμπειρία οδήγησης όπως την πρώτη μέρα
αμορτισέρ Bilstein


Στις περισσότερες περιπτώσεις, το ανταλλακτικό αμορτισέρ BILSTEIN B4 OE είναι η σωστή επιλογή. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τα οδηγικά χαρακτηριστικά της εργοστασιακής ανάρτησης, τότε το B4 είναι ακριβώς το σωστό αμορτισέρ για εσάς, καθώς αποκαθιστά τη βέλτιστη οδηγική εμπειρία, όπως ακριβώς την πρώτη ημέρα.

Αυτό το αμορτισέρ προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα OE και έχει μεγάλη κάλυψη και διαθεσιμότητα στην αγορά, οπότε υπάρχει πολύ μικρό περιθώριο λάθους από τα συνεργεία.

BILSTEIN B6: Βελτίωση της εργοστασιακής για υψηλές απαιτήσεις
αμορτισέρ Bilstein


Το αμορτισέρ BILSTEIN B6 προσφέρει υψηλότερες επιδόσεις στις διαφορετικές απαιτήσεις των καθημερινών καταστάσεων. Χάρη στην ειδική του ρύθμιση, είναι κατάλληλο για οχήματα που είναι συχνά βαριά φορτωμένα, για λειτουργία με ρυμουλκούμενο (τροχόσπιτα) ή για οχήματα με δεξαμενή αερίου.

Η χρήση των αμορτισέρ BILSTEIN B6 συνιστάται επίσης για εξωτερικά φορτία, όπως βάσεις ποδηλάτων με βαριά ηλεκτρικά ποδήλατα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το πρόσθετο βάρος στην πίσω περιοχή αυξάνει σημαντικά το φορτίο έλξης που δρα στον πίσω άξονα, γεγονός που μειώνει την οδηγική ευστάθεια.

Αλλά και οι δυναμικοί οδηγοί επωφελούνται από τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά οδήγησης. Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα είναι ότι δεν απαιτείται πρόσθετη αλλαγή ελατηρίου. Από το 2022 υπάρχει επίσης μια ειδική σειρά προϊόντων, το BILSTEIN B6 Camper και το B6 Camper Advanced, ειδικά για τροχόσπιτα.
 
Το αμορτισέρ υψηλών επιδόσεων BILSTEIN B6 προσφέρει καλύτερες επιδόσεις απόσβεσης που βελτιώνουν την οδηγική σταθερότητα, αλλά και την οδηγική άνεση, στο υψηλότερο επίπεδο. Ακριβώς όπως και το BILSTEIN B4, το BILSTEIN B6 έχει plug-and-play εφαρμογή. Κάθε αμορτισέρ BILSTEIN B6 περνάει μια εκτεταμένη σειρά δοκιμών. Οι δοκιμές που πραγματοποιούνται είναι μοναδικές, αφού πολλοί άλλοι κατασκευαστές αμορτισέρ αυξάνουν μόνο τη δύναμη απόσβεσης για να επιτρέψουν υψηλότερο φορτίο.

Στην BILSTEIN, ωστόσο, η οδηγική συμπεριφορά δοκιμάζεται εκτενώς μέσα από μια μεγάλη ποικιλία οδηγικών καταστάσεων, προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε είδους στροφή.

BILSTEIN B8: Ιδανικό αμορτισέρ για χαμηλωμένα οχήματα
αμορτισέρ Bilstein


Έχοντας ως βάση το BILSTEIN B6 , το αμορτισέρ BILSTEIN B8 είναι ένα αμορτισέρ υψηλών επιδόσεων για γρήγορα αυτοκίνητα. Το αμορτισέρ υψηλών επιδόσεων είναι κοντύτερο και μπορεί έτσι να εξασφαλίσει την προφόρτιση των ελατηρίων χαμηλώματος ή των σπορ ελατηρίων.

Το αμορτισέρ BILSTEIN B8 είναι σχεδιασμένο για σχεδόν όλα τα σετ ελατηρίων χαμηλώματος και προσφέρει ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα όσον αφορά την ασφάλεια και τη σπορ απόδοση.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube