AVIS: Η λύση για το Leasing αυτοκινήτου

AVIS: Η λύση για το Leasing αυτοκινήτου

Η Avis κάνει τη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου υπόθεση όλων, αλλά και πιο εύκολη από ποτέ, μέσω του ανανεωμένου website myavis.gr.

Η απαίτηση όλων μας για εύκολες και ασφαλείς μετακινήσεις οδήγησε την Avis, τη Νο 1 εταιρία ενοικίασης και leasing αυτοκινήτων στην Ελλάδα, στο να σχεδιάσει και να προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες που κάνουν τη χρήση ενός αυτοκινήτου πιο εύκολη από ποτέ. Πρόκειται για προγράμματα leasing αυτοκινήτου τα οποία απευθύνονται σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, και αφορούν τόσο καινούργια όσο και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Και όλα γίνονται με τη μέγιστη ευκολία για το χρήστη, μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Avis.

Το myavis.gr προσφέρει ένα εύχρηστο περιβάλλον που διευκολύνει τον χρήστη από την πρώτη στιγμή που θα σκεφτεί να μισθώσει ένα αυτοκίνητο και θα αναζητήσει το κατάλληλο για εκείνον,  αλλά και στη συνέχεια, σε όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.

Ο ενδιαφερόμενος για leasing αυτοκινήτου, είτε πρόκειται για ιδιώτη είτε για επαγγελματία, μπορεί να επιλέξει κάποιο από τα 60 Top Deals που είναι διαθέσιμα αυτή την περίοδο. Κι αν προτιμά κάτι διαφορετικό, μπορεί να σχεδιάσει το δικό του, προσωπικό πρόγραμμα, επιλέγοντας μέσα από όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς, και καθορίζοντας τον εξοπλισμό και το μηνιαίο μίσθωμα που επιθυμεί μέσα από το διαμορφωτή (configurator) του myavis.gr.

Αφού επιλέξει το αυτοκίνητο που επιθυμεί για μακροχρόνια μίσθωση, ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με έναν πωλητή της εταιρίας και να καταθέσει ηλεκτρονικά όλα τα απαραίτητα έγγραφα, εύκολα και γρήγορα. Και ύστερα να παρακολουθήσει την εξέλιξη του αιτήματός του μέσα από την υπηρεσία Track Your Car. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που προσφέρεται σήμερα μόνο από την Avis και παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη του αιτήματός του.

Στη συνέχεια, με το αυτοκίνητο στην κατοχή του, ο χρήστης μπορεί μέσα από το myavis.gr να κλείσει εύκολα και γρήγορα ραντεβού για service, να ενημερωθεί για το πότε πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ, κ.ά.

AVIS

Καινούργιο με Avis Leasing

Στο ερώτημα leasing ή αγορά αυτοκινήτου, η πλάστιγγα γέρνει πλέον ξεκάθαρα προς τη μεριά του πρώτου. Η ευελιξία στην επιλογή αυτοκινήτου και εξοπλισμού, η απαλλαγή από επιπλέον δαπάνες για τη χρήση του (τέλη κυκλοφορίας, συντήρηση, λάστιχα κ.ά.), η μικτή ασφάλιση που προσφέρει πλήρη ξεγνοιασιά, η δυνατότητα συχνής ανανέωσης του αυτοκινήτου με ένα πιο σύγχρονο κάθε λίγα χρόνια και, φυσικά, η απόκτησή του χωρίς την εκταμίευση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού μονομιάς, είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτου. Όλα τα παραπάνω προνόμια μπορούν να απολαύσουν σήμερα τόσο οι επαγγελματίες, όσο και οι ιδιώτες.

Στο myavis.gr, στο οποίο αναλύονται κι άλλα πλεονεκτήματα της μίσθωσης που φανερώνουν πόσο συμφέρει το leasing, ο ενδιαφερόμενους μπορεί να βρει όλα τα τελευταία μοντέλα της ελληνικής αγοράς, σε εκδόσεις με πλούσιο εξοπλισμό και το πλέον ανταγωνιστικό μίσθωμα, μέσα από τα διαθέσιμα Top Deals.

Μπορεί όμως και να διαμορφώσει το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει επιλέγοντας οποιοδήποτε μοντέλο της ελληνικής αγοράς, την έκδοση και όποιο στοιχείο έξτρα εξοπλισμού επιθυμεί, μέσω του on-line/real-time configurator της Avis. Με βάση την προκαταβολή που τον εξυπηρετεί, τη διάρκεια της μίσθωσης και τα ετήσια χιλιόμετρα, το myavis.gr υπολογίζει άμεσα το μίσθωμα που προκύπτει. Στη συνέχεια, ένας πωλητής της Avis επικοινωνεί μαζί του, για επιπλέον πληροφορίες και οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί.

AVIS

Μεταχειρισμένο με Avis Leasing

Τα πλεονεκτήματα του leasing ιδιωτών δεν χρειάζεται να περιορίζονται μόνο σε όσους ενδιαφέρονται για καινούργιο αυτοκίνητο, αλλά και σε εκείνους που ψάχνουν μια ευέλικτη και οικονομική λύση για την απόκτηση κάποιου μεταχειρισμένου. Γι’ αυτό η Avis προσφέρει από τον περασμένο Μάιο και leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, το οποίο πραγματοποιείται με τον ίδιο, εύκολο και ξεκάθαρο τρόπο με τη μακροχρόνια μίσθωση καινούργιων.

Μέσα από το portal myavis.gr ο χρήστης μπορεί να δει τις διαθέσιμες προσφορές leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και να επιλέξει εκείνη που του ταιριάζει. Έτσι, θα απολαύσει τα πλεονεκτήματα του σταθερού μηνιαίου μισθώματος και της απαλλαγής από επιπλέον έξοδα (ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, λάστιχα κ.ά.), και θα μπορεί να επιλέξει τη διάρκεια μίσθωσης που του ταιριάζει καθώς σε πολλά από τα διαθέσιμα μοντέλα δίνεται η επιλογή μίσθωσης για 24 ή 36 μήνες.
____________

Με τα παραπάνω, η Avis επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη διάθεσή της για καινοτομία και για τη δημιουργία προϊόντων που διευκολύνουν τη ζωή του πελάτη και συμφέρουν την τσέπη του.

AVIS

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube