Τρελό χειμωνιάτικο ντριφτ

Τρελό χειμωνιάτικο ντριφτ

Ο ρωσικός χειμώνας φαίνεται να αποτελεί την καλύτερη εποχή για να πηγαίνεις με το πλάι στο τιμόνι μιας Chevrolet Corvette ή μιας Toyota Supra.

Oι χειμώνες στη Ρωσία είναι αδιαμφισβήτητα πολικών «προδιαγραφών», αλλά από το κάθισμα του οδηγού μιας Chevrolet Corvette ή μιας Toyota Supra, μπορείς να κάνει κάθε εποχή καλύτερη.

Αυτό σκέφτηκε και έκανε το ζευγάρι οδηγών του video, οδηγώντας σχεδόν χορευτικά στους φαρδείς, έρημους και χιονισμένους δρόμους, με άψογα ντριφτ.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων απ’ ό,τι φαίνεται ενδιαφέρονται περισσότερο για τη διασκέδασή τους παρά για την κατάσταση και την αρτιμέλεια των αυτοκινήτων τους. Από τη Supra λείπουν τα εμπρός φτερά, αφήνοντας του τροχούς τελείως ακάλυπτους, ενώ στη vette, η μάσκα φαίνεται ότι έχει αντικατασταθεί από ένα απλό φύλλο μετάλλου. Επιπλέον, οι οδηγοί δεν φαίνονται να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα αν σβαρνίζουν τους όγκους του χιονιού στις άκρες του δρόμου ούτε αν ακουμπούν μεταξύ τους, όσο αυτό βέβαια δεν τους οδηγεί σε έξοδο από το δρόμο.

Και μια προειδοποίηση! Το κλιπάκι είναι ηχητικά επενδεδυμένο με το τραγούδι Bawitdaba του Kid Rock (Robert James Ritchie) και δυστυχώς «πνίγει» τελείως τα αυτοκίνητα που θα προτιμούσαμε να ακούμε. Αν δεν έχετε (ξε)μείνει στη rap rock των late ’90s, θα ήταν καλύτερα να κλείνατε τον ήχο για να απολαύσετε τα ντριφτ και τα αυτοκίνητα.